10 nieuwe geheimen van aantrekkelijkheid

Elke vrouw wil aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht. Dit is een natuurlijk verlangen. Aantrekkelijk worden hoeft niet alleen een verlangen te zijn. Je moet je doel nastreven.

Je verleidelijk voelen zou je de zin van het leven kunnen noemen, want een man is een doel. Aantrekkelijk worden betekent niet dat je je uiterlijk onherkenbaar verandert. Charme is veel sterker in liefdesaffaires dan in uiterlijk. Zodat het niet lijkt dat andere dames beter zijn, moet je harmonie in jezelf vinden. Het is het gedrag bij de man, en niet de omvang van de borst, heupomtrek of haarlengte die een grote rol spelen bij verleidingen. Hoe je je moet gedragen met een geliefde?

De bedenker van de seksualiteitstheorie, Gunther Ammon, bedacht de term gerichte seksualiteit. Een vrouw kan niet sexy zijn als ze gefixeerd is op haar interesses, emoties. Als ze beslissen hoe ze aantrekkelijk willen worden, adviseert Gunther meisjes om een ​​lijst met woorden te maken die hun vriend aan seksualiteit zullen herinneren. De partner moet worden uitgenodigd om een ​​spel te spelen. Hij en zij schrijven de woorden die ze elkaar zouden willen noemen. Zoals bij elk spel, moet er een beloning zijn. De meest originele uitvinder wint een prijs. Het idee zelf zal de vriend vreemd overkomen. Zo’n
het idee kan alleen bij de tovenares opkomen. Een man zal zichzelf in zijn element van strijd en competitie bevinden.

In een poging aantrekkelijk te worden, denkt hij zelden aan het veranderen van de toon van zijn stem. Welke stem wordt door het andere geslacht als aantrekkelijk beschouwd? Een lage stem wordt als verleidelijker beschouwd, waarvan jongens gewoon hun hoofd verliezen. David Feinberg, hoogleraar psychologie aan de Harvard University, bood zelfs zijn ideaal aan om te volgen. Het was het timbre van de stem van de Amerikaanse actrice uit de jaren 80 Kathleen Turner. Een onderscheidend kenmerk van haar stem is heesheid. Vrouwen vinden ook een sexy stem met een heesheid, zoals Frank Sinatra, Garou, Adriano Celentano.

Met het timbre van de stem, die al het niet-seksueel in seksueel verandert, beslist. Maar hoe verander je je stem? Moet je echt je toevlucht nemen tot plastische chirurgie? Heesheid kan niet alleen worden veroorzaakt door fysiologische kenmerken. Dus hoe word je aantrekkelijk met een schorre stem? Je moet gewoon verliefd worden. Het is opgevallen dat bij opwinding bij een vrouw en een man de stem hees wordt. Maar er is een andere manier. Wetenschappers hebben een directe relatie aangetoond tussen de aantrekkelijkheid van een stem en het tempo van gesprekken. Psychologen adviseren om langzamer dan normaal met de door jou gekozen persoon te praten. De stem mag niet eentonig klinken, maar gelijkmatig. Bij uitademing moet u de buikspieren belasten en bij inademing ontspannen.

Volgens een onderzoek door kinetische wetenschappers wordt 55% van de eerste indruk van een vreemde gevormd bij het beoordelen van haar uiterlijk. 38% van de gesprekspartner betaalt de stijl van communicatie en gedrag. Slechts 7% houdt zich bezig met het gespreksonderwerp. De eerste stap in charme is om de afstand tot je partner te verkleinen, om zijn intieme gebied binnen te gaan. Volgens kinesics – de wetenschap van gebaren, gezichtsuitdrukkingen en bewegingen – wordt een afstand tussen 1,5 m en 10 cm als vriendelijk beschouwd. Om sexy te worden, moet je deze grens doorbreken. Communicatie zal voor hem prettig zijn als de houdingen van het meisje open zijn. Om de aandacht van een man te trekken, moet je zijn gebaren kopiëren. Hoofdknikjes zijn van groot belang tijdens een gesprek. Een snel knikje geeft interesse aan. Meerdere knikken dwingen de ander om het gesprek te onderbreken, net als een langzaam knikje..

Leven zonder advertenties

Brits
psychologen hebben geconcludeerd dat televisiereclame de aantrekkelijkheid van vrouwen beïnvloedt. Door reclame is het schone geslacht niet langer mooi. Reclame ontwikkelt óf complexen óf agressiviteit en heerszucht. Door het verwerven van initiatief verliest het vrouwelijk geslacht zijn eigenaardigheid. Hij wordt sterk. Agressie is typisch voor mannen. De seksualiteit van meisjes zit in zwakte, kwetsbaarheid, vrouwelijkheid. Het is belangrijk dat de man een voordeel heeft. Om aantrekkelijker te worden, moet je zachtaardig zijn. In een relatie met je geliefde moet je kwetsbaar zijn..

Overschat uzelf niet

Amerikaanse sociologen hebben ontdekt dat 80% van de meisjes hun overgewicht overschat. Jongens, jong en oud, zijn van mening dat een aantrekkelijke vrouw de maten 48 en 50 moet dragen. Bij het beantwoorden van de vraag welke maat een sexy vrouw zou moeten dragen, noemden ze de maten 42 en 44. Studies hebben aangetoond dat de meest aangename uitdrukking voor een minnaar is niet lief te hebben. Jonge dames geven de voorkeur aan de zin waarin het woord klinkt "gewicht verloren". Je moet van jezelf houden. Om dit te doen, moet je elke dag een aantal minuten voor de spiegel staan ​​en je naakte lichaam onderzoeken. Wat u niet bevalt, kan worden gecorrigeerd. Het belangrijkste is om te beslissen wat u precies wilt verwijderen..

De populaire wijsheid dat het hart van een man via de maag kan worden bereikt, is wetenschappelijk bevestigd. Alan Hirsch, auteur van het boek "Wat is je smaak: je bent wat je eet", voerde een aantal experimenten uit. Aan de experimenten namen geneeskundestudenten deel. De neurologiedokter deed een verbazingwekkende ontdekking. De geur van verse kaneelbroodjes trekt mannen meer aan dan de geur van parfum. Experimenten van Californische wetenschappers hebben ontdekt dat het niet alleen nodig is om broodjes te bakken. Vrouwen die langzaam eten, genieten, lijken aantrekkelijker voor het sterkere geslacht. Bovendien is snelle opname niet prettig en wordt het hormoon geluk niet geproduceerd..

Sinds het stenen tijdperk hebben vrouwenfiguren met brede heupen mannen aangetrokken. Het draait allemaal om het onderbewustzijn en de instincten. De holbewoner was op zoek naar genen, een moeder voor zijn ongeboren kind. Wat moeten die arme kerels doen die niet kunnen opscheppen over gewelfde vormen? Ten eerste hoef je jezelf geen broodjes te ontzeggen. Ten tweede kun je een klein trucje uithalen. Studies naar seksuele aantrekkingskracht hebben wetenschappers tot de conclusie gebracht dat de heupen breder lijken als het meisje ze zachtjes zwaait. Maar deze techniek moet nog worden geleerd. Met danslessen leer je soepel lopen. Latijns-Amerikaanse dansen zorgen voor een nieuwe manier van lopen en een betere kennismaking met je partner.

Psycholoog Andrew Elliot van de New York University ontdekte in een experiment dat mannen zich aangetrokken voelen tot vrouwen in het rood. Verdere experimenten toonden aan dat onder de meisjes in rode kleren het beschaamde Sneeuwwitje sexyer bleek te zijn. Rood is opwindend omdat het op bloed lijkt. En het beschaamde meisje wil haar knuffelen, beschermen en vertellen dat ze veilig is. De combinatie van rood in kleding en op het gezicht zijn twee wapens die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Zo maken de jagers de jager en de beschermer in de man wakker. Het enige dat overblijft, is iets roods kopen en leren om je te schamen.

Humor kan sociale onhandigheid helpen verminderen. Grappen en gelach van vrouwen verlichten de spanning bij beide gesprekspartners. Hierdoor ontwikkelen relaties zich sneller. Het is helemaal niet nodig om humor op te schrijven en uit het hoofd te leren. Mannen houden niet van geestige regels. In plaats daarvan is het beter om gewoon hartelijk te lachen om zijn grappen. Psychologen bieden nog een advies. Je moet lachen terwijl je staat. Om te charmeren, moet je zowel grappen als lichaamstaal gebruiken. Grappen in een gesprek maken de communicatie minder serieus. De formaliteit van de eerste kennismaking valt weg. Dialoog op de eerste date kan flirterig zijn. Het stellen van serieuze vragen tijdens de eerste of tweede bijeenkomst is het niet waard.

Ben Jones, PhD in psychologie aan de Universiteit van Aberdeen, heeft bewezen dat mannen kiezen voor oprechte metgezellen in het leven. Tijdens de proef keken vrijwilligers naar foto’s en geselecteerde vrouwen die breed lachten. Een geforceerde glimlach is wantrouwend. Valse glimlachen kunnen de communicatie niet verbeteren. Psycholoog Susan Rabin, oprichter van de New York School of Flirting, beschouwt een oprechte glimlach als een universeel middel om relaties op te bouwen. Hoe weet je of een glimlach echt is of niet? Bij echte gevoelens zijn gezichtsuitdrukkingen betrokken. U hoeft dus niet bang te zijn voor de vorming van mimische rimpels, omdat ze de onschuld van gevoelens bewijzen..

Het geslachtshormoon is ook aantrekkelijk. U kunt uw lichaam dwingen om het te produceren. Familiepsycholoog Christina Ekiting beschouwt het hormoon oxytocine als de goddelijke liefdesdrank. Een vrouw wordt automatisch aantrekkelijk voor anderen als ze verliefd is. In een staat van liefde worden hormonen het meest actief geproduceerd. Wat moeten meisjes doen die nog geen fan hebben? Christina Ekiting adviseert de natuur te misleiden. Om dit te doen, moet je je receptoren aanscherpen, waardoor de seksualiteit toeneemt. Het proces van het koken van heerlijk eten, het verzorgen van uw huisdier, massage zal de gevoeligheid en sensualiteit versterken. Het nemen van kleine geneugten, zoals nieuwe kleren, wandelen met vrienden, stimuleert seksualiteit.