En ik hou van getrouwd

Hoeveel ze ook zeggen over de gebrekkige relatie met een getrouwde man, de instelling van minnaressen kan niet worden uitgeroeid. Sommige dames blijken uit onwetendheid zijn gijzelaars te zijn. "hij sprak niet over zijn vrouw, en toen hij bekende, was alles te ver gegaan", anderen – opzettelijk "Ik wist van het gezin, de kinderen, maar ik had hem nodig", en weer anderen willen gewoon plezier hebben en zijn niet op zoek naar een relatie "voor het leven". Daarom bachelors – in de regel met hun eigen claims, eigenaardigheden en gebrek aan oefening in een speciale cursus "hoe je een vrouw correct behandelt" – ze hebben het niet voor niets nodig.

Er zijn drie conventionele soorten relaties waarin een getrouwde man de rol van minnaar, echtgenoot of minnaar voor een vrouw speelt. Hoewel in principe alle drie de opties in verschillende mate met elkaar kunnen worden gecombineerd. Vorm van samenleven met een getrouwde man "voor de lol" voor een dame het meest pijnloos, voor zover dat in principe in zo’n geval mogelijk is, dus beginnen we bij haar.

"Ik ga nu geen kinderen krijgen, – deelt Nina met mij, – ik was al getrouwd, ik wil geen terugval. En er is praktisch geen tijd voor een man: alles wordt in beslag genomen door werk. Daarom is Alexey, met wie we een paar keer per week afspreken, een ideale optie voor mij. En dat hij getrouwd is, probeer ik gewoon niet na te denken".

Voor mij persoonlijk is de redenering van Nina gemakkelijk te begrijpen. Wanneer carrière synoniem wordt met het woord "een leven", terwijl ik alle persoonlijke ruimte bezet, wil ik er niet eens aan denken om voor iemand te zorgen: er is geen kracht en tijd "bouw een nest", opruimen, koken. En zelfs als al deze verantwoordelijkheden op iemand kunnen worden overgedragen, is het nog steeds nodig om rekening te houden met de stemming van de man die in de buurt is, naar hem te luisteren en te werken aan een positieve sfeer in huis. We hebben het nodig als er geen echte liefde is, en na een drukke dag op het werk, wil je gewoon ontspannen en op de bank liggen met een boek in je handen? Of ga met vrienden in een café zitten.

Ondertussen kunnen jonge, actieve dames helemaal niet zonder een man – het is schadelijk voor de gezondheid. Zo daar is "gehuwde optie". Het lijkt erop dat hij genoeg plussen heeft: het lijkt strikt op schema, neemt geen woonruimte in beslag; attent, enthousiast en dankbaar voor alles wat we inbrengen in zijn nogal magere seksleven. Het is waar, zoals altijd, een grandioos is verborgen in een vat honing. "MAAR". Hij heeft een vrouw. En wat we ook verzinnen ter verdediging, een andere vrouw bedriegen is gemeen. Een getrouwde man is een vreemde. Het maakt niet uit wat hij graag zegt met pijn in zijn ogen de zin-openbaring "ik slaap niet met mijn vrouw". In de regel is dit een leugen die bedoeld is om de vrouw die je leuk vindt naar bed te lokken. Een keer per jaar of per maand – het maakt niet uit – maar hij bedrijft de liefde met zijn vrouw.

En het is de moeite waard om je deze actie voor te stellen, hoe alle charme van een gemakkelijke relatie met een getrouwde man smelt als rook. De ziel wordt bitter en zwaar. We willen tenslotte niet slechter zijn dan we kunnen, we willen niet tegelijkertijd een bedrieger en bedrogen voelen! Harmonie en overeenstemming met zichzelf zijn duur, en daarom is het nog steeds beter om weg te blijven van getrouwde minnaars..

Het lijkt erop dat de uitdrukking zinloos is, verwant "nat water" of "olie olie". Maar het leven heeft een andere mening over deze kwestie.. "Ik studeerde aan het instituut – vertelt Alsou met een universeel verlangen in zijn ogen – toen we Ilnur ontmoetten en hij voor mij begon te zorgen. Bloemen, restaurants, uitstapjes – voor mij, een plattelandsmeisje dat in Kazan kwam studeren, zag het er allemaal uit als een sprookje. Ik verdedigde mijn diploma al met een enorme buik. En een maand voor de geboorte van mijn dochter kocht Ilnur me een eenkamerappartement in hetzelfde gebied waar hij woonde met zijn gezin".

Dit verhaal gaat nog steeds door, hoewel er meer dan tien jaar zijn verstreken sinds het begin. Ilnur heeft twee vrouwen – een ambtenaar, de andere burgerlijk. Hij houdt ze allebei, houdt van beide, maakt ze allebei op hun eigen manier ongelukkig.

Als hij lange tijd niet thuis is, belt zijn vrouw Alsou en vraagt ​​of ze een echtgenoot heeft. Alsou antwoordt gehoorzaam en respectvol. En waar moet ze heen? Nu heeft ze geen keus meer, en ze kan nergens heen – zonder voldoende inkomen, met een kind en met een onuitwisbare gewoonte tegenover haar getrouwde burgerlijke echtgenoot.

Het hele district bespreekt met provinciaal plezier een ongewoon gezin: Ilnur vindt het niet nodig om iets te verbergen. Het is niet moeilijk voor te stellen wie de meest aanstootgevende scheldwoorden en minachtende blikken krijgt..

Zeg, een typische oosterse polygamie? Misschien wel. Maar het wordt alleen gevonden in het Europese deel van Rusland, en in Amerika en in Canada. Veel mannen, zonder zich al te veel te belasten met morele kwesties, leven in twee gezinnen, en vrouwen accepteren dit – ze krijgen te horen dat ze geliefd zijn, daarnaast wordt er voor ze gezorgd, ze worden ondersteund.

Meestal gijzelaars "harem-huwelijken" meisjes worden met een laag zelfbeeld – in de kindertijd werden ze constant geïnspireerd dat ze "vertegenwoordigen niets", wat "niemand zal van ze houden". En hier is het resultaat. Een sterke vrouw, persoonlijkheid, wat haar liefde ook is, zal niet toestaan ​​dat een man zichzelf zo vernedert. En zal hem dwingen beslissingen te nemen, een keuze te maken, ongeacht de mogelijke gevolgen.

Naar mijn mening is een getrouwde geliefde een persoon zonder wie je je het leven niet kunt voorstellen en met wie je om voor de hand liggende redenen niet samen kunt zijn – dit is het moeilijkste geval. Denk aan de heldin van de film "Winter kers". Naar mijn smaak is het het beste om deze ervaring absoluut te vermijden. En als een getrouwde man met vrij tastbare bedoelingen plotseling aan de horizon verscheen, probeer dan op tijd bij je te zijn, laat de situatie niet ver gaan – weiger uitnodigingen resoluut, streef ernaar om de communicatie te beperken.

Ik ben het ermee eens, het is gemakkelijk te zeggen, maar moeilijk om te doen. Daarom slaagde bijna elke seconde van ons erin om in het leven zinloze en wilde jaloezie voor zijn vrouw onder ogen te zien, met slapeloze nachten, eenzame vakanties. Met het feit dat hij verschijnt wanneer het hem uitkomt, belt hij zelden, na een uur of twee van liefde kleedt hij zich snel aan en haast hij zich naar huis.

Een vrouw die de onvoorzichtigheid had om verliefd te worden op een getrouwde man, verliest onmiddellijk bijna alle wettelijke rechten van een minnaar. Ze kan het object van haar passie niet noemen, ze kan het niet zien wanneer ze wil, ze kan niet samen naar het theater, restaurant of bioscoop gaan. Je kunt geen sporen achterlaten op zijn kleding en lichaam, je kunt niet met hem willen trouwen en je mag er in geen geval ongelukkig of verdrietig uitzien. Immers, als met de geliefde aan de kant hetzelfde negatief is als thuis, met zijn vrouw, waarom zou je dan voor jezelf een dubbele marteling regelen? Voor een getrouwde man is een meisje geliefd – dit is een vakantie, een tijdelijke ontsnapping uit het dagelijks leven, genot en vreugde. En die vrouwen die absoluut een getrouwde man bij zich willen houden, moeten dit onthouden..

Trouwens, een ander interessant kenmerk van vrouwen die echt van een man houden en geen bezit willen nemen van een man alleen vanwege zijn status, kansen of geld: ze nemen hun geliefde niet weg van het gezin. Ze lijden maanden, jaren, decennia en wachten. Psychologen verklaren dit fenomeen door hetzelfde lage gevoel van eigenwaarde van vrouwen en hun bereidheid om onder alle omstandigheden bij een man te horen. Omdat zogenaamd niemand die vrij, waardig en interessant is, toch zal trouwen. Enkel en alleen "schud en gooi". En een getrouwde man – nee, maar standvastigheid.

Wat kunt u doen als u er niet in slaagt uzelf te beschermen en de liefde voor een getrouwde man achterhaalt en de zin van het leven wordt? Denk in ieder geval aan uzelf en uw toekomst! Ten eerste kan het geen kwaad om naar persoonlijke groeitrainingen te gaan – dit zal je helpen om je betekenis en uniciteit te voelen. Ten tweede moet u er alles aan doen om zelfredzaam en onafhankelijk te worden. En ten derde, maak positief en humoristisch uw belangrijkste levenspositie. Het resultaat zal niet lang op zich laten wachten: ofwel zal een getrouwde man een keuze maken ten gunste van een scheiding, uit angst zo’n unieke minnares te verliezen; of je zult snel beseffen dat je zoveel meer verdient. En ergens op aarde is er alleen jouw persoon, de enige. Je hebt hem gewoon nog niet ontmoet..