Erotische roepnamen

Wist je dat je een heel arsenaal aan erotische roepnamen hebt? Wellicht bent u zich hier zelf niet van bewust. Met hun hulp kunt u echter altijd aan elke man duidelijk maken wat hij over u moet weten en op welke afstand u kunt benaderen..

Of je deze magische toolkit gebruikt of niet, is jouw keuze. Het is onze taak om het te vertellen.

Alle vrouwen zijn over het algemeen onderverdeeld in twee categorieën. Sommige vrouwen leven in afwachting van een normale man. Voor andere vrouwen is er een lijn van deze normale mannen. De ene plaats is leeg en de andere is concurrentie.

Waarom gebeurt dit? Waarom komt de mannelijke seks om sommigen heen en vermijdt anderen? Waarom leert een vrouw gemakkelijk een dozijn mannen op een avond kennen, terwijl de andere helft van haar leven op haar prins wacht? Hoewel het mooi lijkt, en niet berucht.

Het gaat over zelfvertrouwen en eigenwaarde – zeggen psychologen. En ze zullen gedeeltelijk gelijk hebben. Gedeeltelijk omdat zelfvertrouwen niet genoeg is om een ​​man aan te trekken. Bovendien kan juist dit vertrouwen hem afschrikken. Overmatig zelfvoorzienende personen zijn niet de maatstaf voor aantrekkelijkheid voor de sterkere sekse.

Omdat ik psycholoog ben, observeer ik mensen. In feite is dit mijn hele werk. Ik observeer ze zorgvuldig en vertel ze er dan over. Ik vertel wat ze niet over zichzelf weten. Of ze weten het, maar durven het niet toe te geven.

Stel je voor dat elke vrouw een toverstaf heeft.

De mens is natuurlijk ver gegaan in zijn ontwikkeling van dieren. En toch is het nog niemand gelukt zich te bevrijden van de invloed van de natuur. En de natuur is, zoals u weet, volkomen schaamteloos. De natuur kent geen complexen, verboden, morele principes, bescheidenheid, fatsoensregels en etiquette.

De erotische roepnamen die een vrouw de ruimte in straalt, zijn een manifestatie van de natuur. Dit is “morsecode”, die specifiek bestaat om te communiceren met het andere geslacht, vooral met zijn onbekende vertegenwoordigers, zonder toevlucht te nemen tot woorden en directe acties. Roepnamen vervullen verschillende functies, hun palet is zo rijk en gevarieerd dat ze misschien “woordeloze taal” zouden kunnen worden genoemd. De rol van woorden wordt hier met succes vervuld door blikken, gebaren, bewegingen, ademhaling, lichaamshoudingen. Over het algemeen zijn de middelen om jezelf uit te drukken voldoende.

Vrouwen gebruiken deze roepnamen in de regel intuïtief, vaak zonder zelfs maar te weten tot welk effect dit leidt. Mannen lezen deze roepnamen ook intuïtief, zonder het intellect aan te zetten en zonder te analyseren: “Wat zou dit gebaar betekenen?” Als reactie op deze roepnamen wordt het instinct ingeschakeld en kent hij, zoals u weet, ook onze menselijke opvattingen over “goed-slecht”, “fatsoenlijk-onfatsoenlijk” niet..

Een erotische roepnaam is helemaal geen provocatie en geen teken van slechte smaak of losbandigheid. Dit is een subtekst van het gedrag van een vrouw, een signaal dat zegt: “Ik ben aantrekkelijk, ik ben vrij, je kunt kennis maken, het zal voor ons interessant zijn om niet alleen te praten.​

Veel vrouwen weten niet hoe ze erotische roepnamen moeten gebruiken, omdat ze onvoldoende zelfvertrouwen hebben en simpelweg niet weten welk gedrag aantrekkelijk is voor mannen..

Dus een paar regels om de ruimte om je heen te vullen met erotische roepnamen.

REGEL 1. Stel je voor dat je in je wereld, in je kleine universum, een godin bent. En de Godin is zelfvoorzienende perfectie. De godin vergelijkt zichzelf met niemand, bekritiseert zichzelf niet, nooit en onder geen enkele omstandigheid. Het is een staat van diepe tevredenheid met jezelf en met alles wat je hebt. U moet genieten van uzelf, uw uiterlijk en uw lichaam. Een lome gelukzaligheid van jezelf is je belangrijkste troef. Licht, subtiel geroezemoes van mezelf. U kunt deze toestand overal betreden – thuis, op straat, in de auto, op kantoor, in een restaurant. Dit trekt automatisch de aandacht van mannen naar je toe en zorgt ervoor dat ze je beter willen leren kennen..

REGEL 2. Ontspanning. Helaas worden we bij het zien van een interessante man niet alleen sprakeloos, maar raken we soms ook volledig verlamd. En dit is erg slecht, aangezien mannen niet houden van vrouwen die verlamd zijn door spanning. De godin is altijd ontspannen. Ze is nooit gespannen, ze heeft niets te vrezen en niets om zich zorgen over te maken. Dus geen poespas, geen nervositeit en geen haast. Vertraag en haal diep adem. Hoe meer ontspannen een vrouw is, hoe zelfverzekerder en sexyer ze is. Ontspan je gezicht en lichaam.

REGEL 3. Spel. Onthoud: ernst in het gezicht kan elke pracht teniet doen! Een godin kan niet al te serieus zijn. Voor haar is haar hele leven een interessant spel waarin ze toch zal winnen.

Waar kun je mee spelen? Speel jezelf. Speel met alles wat je hebt. Je hebt een lichaam – je belangrijkste instrument, dat erotische roepnamen de ruimte in straalt. Je gaat ermee spelen. Als je de staat van genot binnengaat vanuit jezelf – de Godin, dan zal het spel met het lichaam vanzelf ontstaan ​​als gevolg van deze staat. Onthoud: je speelt voor je plezier, voor je plezier, en niet om iemands aandacht te trekken. Dan ziet het er natuurlijk uit. Opzettelijk geoefende bewegingen hebben het tegenovergestelde effect..

Met jezelf spelen is een hele kunst, en slechts een paar vrouwen hebben een aangeboren instinct waardoor ze met hun lichaam kunnen spelen zonder het zelfs maar te beseffen. Dit betekent echter niet dat alle anderen dit vermogen volledig missen. Dus laten we beginnen.

Lichaam. Probeer dit eerst thuis te doen, zodat niemand u kan zien. Stel je voor dat je lichaam, je ruggengraat, een jong grassprietje is. Stel je voor dat je een flexibele kat bent, of een bloem op een dunne sierlijke stengel. Deze afbeeldingen zullen je helpen. Sluit je ogen, visualiseer jezelf met een van deze afbeeldingen en begin je lichaam te bewegen zoals je wilt. De kans is groot dat uw lichaam, vooral uw rug, soepele, golvende bewegingen begint te maken..

Deze vloeiende, nauwelijks merkbare rondingen van de rug – dit is een krachtige erotische roepnaam.

Haar. Als je lang haar hebt dat je los draagt, is dat op zich heel sexy. Spelen met haar is een krachtige manier om primitieve verlangens bij een man te wekken. Als je lang haar hebt, draai het dan iets naar achteren met een lichte beweging van je hoofd, zodat je voorhoofd, nek en schouders zichtbaar worden. Kantel vervolgens je hoofd zodat de waterval van haar naar voren valt en je gezicht bedekt. Dan kun je van onder een haarlok naar de man kijken. Het belangrijkste is om van je haar te genieten. Dan ziet je spel er mooi en natuurlijk uit..

Als je haar gekruld is, kun je met de lokken spelen door het als in gedachten om je vinger te draaien. Je kunt een krul nemen, eraan trekken, alsof je recht maakt, en dan loslaten zodat het slot terugkeert naar de krultoestand. Corrigeer ze echter niet als je twijfelt – is je kapsel goed..

Handen. Aai uw vingers alsof u ze bewondert. Dit zal de aandacht vestigen op uw vingers, polsen. Over het algemeen is het spelen met je handen een enorme ruimte voor je creativiteit..

Poten. Het is het beste om met een schoen te spelen, waarbij u uw voet een beetje zwaait. Je kunt de sandaal laten vallen en dan langzaam en gracieus (!) Weer aantrekken.

Nek, schouders. Schuif gewoon uw vinger, als bij toeval, langs uw nek en dan ook langs de schouder, alsof u de omtrek ervan schetst. U kunt ook tekenen met uw vinger en het ovaal van het gezicht..

Decoraties. Het vingeren van de kralen van een ketting of armband moet meditatief en attent zijn..

Kledingdetails, items. Je kunt spelen met alles wat op je kleding staat: kragen, knopen, kant. Items in je handen zijn ook deelnemers aan het spel. Wees creatief: speel met een lepel, glas, pen.

Experimenteer en probeer. Je zult zien hoeveel mannen niet onverschillig staan ​​tegenover een vrouw die gemakkelijk, ontspannen en erotisch met zichzelf speelt en iets ongrijpbaars sexy creëert in de ruimte om haar heen. Van zo’n vrouw komt een speciaal aroma, ze is belast met seks en brengt dit gevoel over op degene die de volgende is.