Hoe je een vrouw opwindt

Deze vraag interesseert veel mannen – tenslotte is niet iedereen er 100% zeker van dat ze hun geliefde volledig tevreden stellen. Veel liefdevolle stellen hebben uiteindelijk problemen in de intieme sfeer, die in een notendop als volgt kunnen worden omschreven: “hij wil, maar zij niet.” Vandaag zullen we je vertellen hoe je een vrouw kunt opwinden, de vlam van de passie van je vriendin kunt ontsteken..

Rust eerst

Laten we dus beginnen met het feit dat voor seksuele genoegens een vrouw moet worden uitgerust. Dat wil zeggen, het heeft geen zin om op haar te springen direct nadat ze thuiskwam van haar werk, ze droomt nu van een bank, niet van seks. Maar in plaats van op de bank te liggen, moet ze eten voor je koken, toch? Er is maar één uitweg: zelf voor het diner zorgen. Beste mannen, je hebt geen idee welke indruk een tafel die door een echtgenoot wordt geserveerd op een vrouw maakt – ook al is het geen heerlijk diner bij kaarslicht, maar gewoon gekookte dumplings. Ze zal zeker genieten van deze bezorgdheid, en als je tijdens het avondeten de krant niet leest, maar haar vraagt ​​hoe je dag is verlopen, zal je kans honderdvoudig toenemen. Wat dan? Stuur haar naar de bank of naar de badkamer, beloof iets ongewoons, en ga zelf de afwas doen. Vrouwen houden van intriges, dus vanaf nu zal ze gehoorzaam zijn als een lam. Advies: wees voorzichtig met woorden, als je haar per ongeluk inspireert dat je een soort cadeau hebt voorbereid, verwacht ze van jou wel een nieuwe handtas of ring, maar zeker geen betoverende seks. En teleurstelling kan zo bitter zijn dat seks voor altijd zal moeten worden vergeten..

Praat meer

Vrouwen houden van met hun oren – deze afgezaagde waarheid zal nooit oud worden. Als je je geliefde in bed wilt lokken, moet je met je tong werken, dat wil zeggen, veel praten. Waarover? OVER HAAR, natuurlijk, over haar figuur (ja, ja, mijn liefste, natuurlijk viel ze af! En de jurk past perfect, ja. Lyudka? En hoe zit het met Lyudka? Je koe is Lyudka en dat is het!), Over haar kapsel, make-up, werk, haar hobby’s. Om het te laten “smelten”, moet je oprecht zijn, echte interesse tonen in haar zaken. Vrouwen zijn erg goed in het herkennen van onwaarheden en elke vorm van onverschilligheid in uw stem of gezichtsuitdrukking kan alle inspanningen teniet doen. Als je naar haar luistert, kun je langzaam beginnen te “vechten” – zachtjes haar handen strelen, rug, aanbieden om te masseren. De handen en rug zijn voor veel vrouwen een erogene zone, dus licht aanraken zonder een vleugje verdere seks kan als afrodisiacum dienen. Masseer haar vingers, kus ze, maar doe tegelijkertijd niet alsof je een “vervolg” wilt – op dit moment gebeurt er zoiets als het volgende in het hoofd van de vrouw: “Kus mijn handen .. hmm! Hij wil weer seks, ja, SHCHAZ! Hmm, het plakt niet. net gekust en dat is het. Wat is hij? Hij wil me niet meer ?! Houdt niet van ?! Kan niet zijn!” En ze zal onmiddellijk haar eigen twijfels willen weerleggen. Je kunt wat meer met haar gevoelens spelen, maar laat je niet meeslepen, anders zal ze “opbranden”.

In bed.

Maar nu vloog je avond voorbij in een prettig gesprek, waarin ze werd gekweld door twijfels “liefdes – houdt niet van” en het tijd was om naar bed te gaan. In bed, als je daarvoor correct hebt gehandeld en haar interesse hebt kunnen wekken, zal ze zelf tegen je aan kruipen en dan moet je verder gaan met de daadwerkelijke strelingen. Onthoud dat een vrouw veel langzamer opgewonden raakt dan een man, dus je moet jezelf beheersen en al je aandacht op je partner richten. Begin haar langzaam te strelen, met lichte aanrakingen, en vergeet niet liefdevolle woorden in je oor te fluisteren. Advies van MirSovetov: erogene zones op het lichaam van een vrouw zijn onstabiel. Vandaag vindt ze het leuk als je haar borsten streelt en niet blij is met cunnilingus, en morgen is alles andersom. Daarom moet je, om haar te prikkelen, door alle erogene zones van het vrouwelijk lichaam lopen – oor, nek, borst, vingers, elleboogbocht, rug. Hoe langer je haar streelt, hoe beter – bij vrouwen bouwt de opwinding heel langzaam op, maar wanneer ze opgewonden raakt, wordt het hele lichaam een ​​erogene zone en bij elke aanraking wil ze intimiteit.

Over de techniek van strelen

Tederheid is erg belangrijk. Als je haar borsten streelt, geef dan de voorkeur aan bewegingen van onder naar boven met je hele handpalm. Trek in geen geval uw borsten naar beneden – dit is erg onaangenaam en zelfs pijnlijk. De tepels zijn erg gevoelig, dus beperk je tot lichte kusjes en strelingen met je vingers. Je moet de tepels niet hartstochtelijk kussen en ze met je vingers draaien – ja, de vrouw zal buigen, alsof ze uit passie komt, maar in feite voelt ze zich als een radio die je gewoon niet kunt afstemmen.

Nu een heleboel tips:

– Douchen voor seks, vrouwen houden van de geur van een schoon lichaam.

– Zwijg tijdens seks niet, het gesprek zal je dichterbij brengen en het plezier zal completer zijn. Vraag haar gewoon niet: “Kom je klaar, schat?” Vrouwen haten deze vraag.

– Poets je tanden, en niet alleen met een borstel, maar ook met flosdraad, zodat er geen nare geurtjes achterblijven.

– Voordat je haar gaat verleiden (in ieder geval over een dag of twee), moet je voor je manicure en pedicure zorgen – nagels krabben aan je handen en voeten (brrr.) Kan iedereen ontmoedigen.

– Doe je sokken uit, zelfs als je graag seks hebt met sokken. De meeste vrouwen zijn zo gek op sokken..

– Vooral scheren is het vermelden waard: sommige vrouwen vinden het leuk als hun partner ongeschoren is, maar merk op dat iedereen de voorkeur geeft aan een zachte driedaagse stoppelbaard, maar niet aan een harde en stekelige stoppelbaard op de tweede dag na het scheren. Als je ongeschoren bent en je partner “kuni” probeert te maken, wees dan niet verbaasd dat ze friemelt en opzij duwt – op dit moment heeft ze het gevoel alsof ze wordt gestreeld met een kledingborstel.

– Hou je handen warm. Als je haar net begint te strelen, verwarm dan je handen met een massage – als ze nog steeds kan staan ​​om haar rug aan te raken met koude handen, dan zijn koude vingers op de clitoris volkomen onaanvaardbaar..
Het is afgezaagd, maar. probeer minstens 5 minuten na de seks niet in slaap te vallen, de vrouw raakt opgewonden en “koelt” langzaam af. Na het einde van de geslachtsgemeenschap wil ze nog een paar minuten met je praten, kussen en strelen. Doe je best, val niet meteen in slaap, ze zal het waarderen en in de toekomst zul je geen probleem hebben “hij wil, maar zij niet.”.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!