Hoe u uw handen gebruikt bij seks

Inhoud

Het blijkt dat het lichaamsdeel dat je gewend bent te gebruiken voor seks inferieur is aan de andere twee die je ook op voorraad hebt..

Ondanks al zijn verdiensten is de penis nog steeds een grillig instrument dat constant moet worden afgesteld. Het is een kwestie van handen! Ten eerste zijn er drie! Oh nee, ze vertellen ons dat er twee zijn. Dit vermindert enigszins de pathos van het artikel. Maar toch zijn er duidelijk meer handen dan een penis, en als je met vingers meetelt, dan is dat zelfs een orde van grootte.

Ten tweede hoef je je handen niet te voeden met blauwe pillen, sildenafil prijs zodat ze de hele nacht wonderen van kracht en veerkracht laten zien, om nog maar te zwijgen van de anderhalve minuut die je gewoonlijk aan seks besteedt. En ten derde kunnen handen worden gebruikt, zelfs in die minuten dat ze normaal gesproken inactief op uw deken liggen. Dat wil zeggen, tijdens het voorspel, midden in de seks en onmiddellijk erna. En als je ideeën nodig hebt om je handen de vrije loop te laten, kun je ze opzoeken … maar in ieder geval uit dit artikel!

Haar gezicht en hoofdhuid

Laten we meteen een reservering maken: we zullen in het artikel niet ingaan op de gevallen van latente en expliciete sadomasochisten die gewoon wachten om een ​​seconde voor het orgasme licht gewurgd te worden, en onmiddellijk daarna – bij het haar gepakt en in een wafelijzer geschoven. Ja, zulke vrouwen zijn niet ongewoon. Maar u heeft waarschijnlijk zelf geleerd om ze van alle anderen te onderscheiden (en u er niet bij betrokken te raken) – hetzij door abnormale gehoorzaamheid, hetzij door u projectief wreed te behandelen. Onze tips zijn bedoeld voor vaste partners.

Dus het gezicht. Het is logischer om met hem te beginnen, omdat dit het enige deel van het lichaam van een vrouw is dat open is als ze anders verraderlijk gekleed blijft. Zelfs vrouwen zonder baard laten kleine haartjes groeien die niet op het gezicht te zien zijn. Er zijn er vooral veel op plaatsen waar de hoofdhuid eindigt: op het voorhoofd, de slapen, de uiterste randen van de wangen en achter de nek. Deze zones zijn extreem erogeen, maar tijdens een normale kussessie is het lastig om ze te strelen met je lippen en tong. Echt haar beschermt, net als oudere broers, de haren: het wordt in de mond gepropt en kleeft aan de lippen. Dit is waar je handen van pas komen! Aai tijdens het kussen uw wangen en slapen met uw vingertoppen, van beneden naar boven en vanuit het midden (de zogenaamde neus) naar de randen van het gezicht.

Druk niet met inspanning op uw vingers, het is uw taak om, indien mogelijk, niet de huid te strelen, maar juist die haartjes. Daarom moet de aanraking licht zijn. Wil je dieper in het haar gaan, dan kun je de druk verhogen: de hoofdhuid is minder gevoelig. Masseer de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging, waarbij u speciale aandacht besteedt aan de gebieden achter de oren.

Het is ook niet verboden om met je vinger langs de wenkbrauwen (zelfs als ze zijn getrokken, er moeten nog gevoelige follikels onder de huid zitten) of lippen te strijken. Tegelijkertijd zou het fijn zijn om geen pilafresten op je vingers te hebben. En laat ze in het algemeen zo schoon mogelijk zijn, zodat uw voorspel niet wordt bedorven door de geest van walging..

Maar dit is niet nodig

U hoeft de lippen van uw partner (vooral onbekende) niet met uw vinger te openen en, sluw knipoogend, dieper te steken. Ze wist al dat je zinspeelde op orale seks toen je met je vinger over haar lippen ging. Verdere vooruitgang in de diepte kan de vrouw vervreemden, althans in het stadium van het voorspel..

Als je uiteindelijk haar amandelen wilt aanraken (omdat je de jouwe al een hele tijd niet hebt gehad en je hebt gemist), kun je dat later doen, tijdens de seks, wanneer alle barrières zullen instorten. Daarnaast mag je de neus of het gebied rond de ogen niet met je vingers strelen: het is hier natuurlijker om je lippen of tong te gebruiken..