Hoe word je een seksreus?

Je hebt het allemaal – krachtige spieren, "Verlichting", sterke punten als een stier. Maar laten we eerlijk zijn: met al deze uitstekende uiterlijke kwaliteiten, loopt u het risico failliet te gaan in bed? Helaas loopt u risico, aangezien de passie voor spiergroei soms prevaleert boven een gezond gevoel voor verhoudingen. En bij training is, zoals in elk bedrijf, moderatie nodig..

Vanuit fysiologisch oogpunt versterkt lichaamsbeweging niet alleen de gezondheid, maar ook de potentie. Bovendien verjongen ze het lichaam. Het is al bewezen dat voor mannen bodybuilding de bron is van "eeuwige jeugd". Lichaamsbeweging en een gezond dieet versterken botten en spieren, verbranden vet, bouwen kracht en uithoudingsvermogen op, verbeteren de stemming en slapen – dit alles leidt tot een grotere seksuele potentie. Bij mannen van middelbare en oudere leeftijd kan lichaamsbeweging zelfs "zwepen" uit te werken "jeugdig" hormonen.

Maar om dit allemaal te laten werken, heb je een uitgebalanceerd trainingsprogramma nodig: weerstandsoefeningen, aerobe oefeningen en flexibiliteitsontwikkeling – in combinatie en in gematigde doses. 3-5 van dergelijke trainingen per week gedurende een uur per dag, en in de slaapkamer ben je altijd op je best. Hiervoor zijn veel puur fysiologische redenen. In het bijzonder verwijden oefeningen de bloedvaten in de holle lichamen van de penis, waardoor de bloedtoegang en dus een erectie wordt verbeterd..

Psychologie

U begrijpt dat seks niet alleen fysiologie is. Hierbij is opvallend veel zelfvertrouwen betrokken. Psychologisch gezien is eigenwaarde een van de belangrijkste factoren in seksualiteit. Als je ongelukkig bent of je schaamt voor je lichaam, is het onwaarschijnlijk dat je van seks kunt genieten..

Mannen met overgewicht kwellen zichzelf bijvoorbeeld vaak met ondragelijke vermoedens over hun "microscopisch kleine penis". Inderdaad, tegen de achtergrond van algemene zwaarlijvigheid, is hun mannelijkheid op de een of andere manier verloren en ziet het er minder uit dan het in werkelijkheid is. Op basis hiervan kan zelfs impotentie ontstaan! Gelukkig is het probleem vrij oplosbaar: het is voldoende om op dieet te gaan, te sporten, af te vallen – en de verhoudingen worden weer normaal..

Overmatige aandacht voor je eigen uiterlijk, met andere woorden, narcisme, kan ook een ernstig obstakel worden in je seksleven. Het komt voor dat een persoon zo is "jam", dat hij constant nadenkt over hoe hij er van buitenaf uitziet. Dit gebeurt vooral vaak bij communicatie met een nieuwe partner. En in bed met zulke gedachten kom je niet ver! Ze leiden, op zijn zachtst gezegd, af van de hoofdactiviteit..

Alles is goed met mate

Je wilt niet van een meeslepende Casanova naar een zielig bed gaan "failliet"? Leer dan om uw training verstandig te plannen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een gevoel voor verhoudingen en gezond verstand..

Oefening is geweldig. Maar groter is niet altijd beter. In training, zoals in het leven in het algemeen, zijn er "grenzen van de rede". Als je deze grenzen overschrijdt, zal letterlijk alles eronder lijden: gezondheid, welzijn en natuurlijk seks. Overtraining leidt mogelijk niet tot letsel of ziekte. Misschien behouden uw spieren zelfs hun hardheid van staal. Maar dat kan gebeuren – en niet onbelangrijk! – deel van het lichaam "zal weigeren" op het meest ongelegen moment.

De gevaarlijkste periode op het gebied van seks komt wanneer je de intensiteit van de training probeert te verhogen. Op dit moment loopt u het meeste risico. "gek worden" in bed. Het punt is dat te lang trainen de testosteronniveaus verlaagt. Bij hardlopers en worstelaars valt het bijvoorbeeld soms 60-80 procent onder normaal. Evenzo neemt de spermaproductie af..

Een redelijke training daarentegen verhoogt de testosteronniveaus. En als u verstandig handelt, wordt uw seksuele potentieel op geen enkele manier beïnvloed. Het is natuurlijk nodig om de intensiteit te verhogen – anders groeien de spieren niet. Maar dit moet geleidelijk gebeuren, en niet "klap".

Een andere vraag – kan overtraining leiden tot impotentie? Volgens wetenschappers nog steeds niet. Overtraining verlaagt de testosteronniveaus, maar niet tot het punt van volledige impotentie.

Als je niets wilt

Tegelijkertijd geven de meeste experts toe dat superintensieve training een deprimerend effect heeft op het libido. Zoals echter elke overwerk of stress.

Helaas vinden veel mannen dat ze een erectie zouden moeten hebben. "op aanvraag". En deze algemene misvatting leidt soms tot echte tragedies. Je bent moe, je hebt een moeilijke dag gehad, de training is te zwaar, er zit je iets dwars.

Geen wonder dat het je niet is gelukt! Een enkele storing betekent niets. Bovendien is het niet helemaal opnieuw ontstaan, maar om begrijpelijke redenen. Sommige mannen in een dergelijke situatie vervallen in wanhoop en trekken overhaaste conclusies over hun onmacht. Word niet je eigen vijand. Behandel je lichaam met begrip, en wees er zeker van: de volgende keer is alles zoals altijd!

Het is duidelijk dat als je lange uren in de sportschool doorbrengt, je minder energie over hebt om met je vriend (in) te communiceren. En hier gaat het niet zozeer om hormonen als wel om gewone menselijke vermoeidheid..

Niet alleen het lichaam

Zoals je kunt zien, "ijzer" en seks kunnen goed met elkaar overweg: je moet gewoon weten wanneer je moet stoppen. Weerstandsoefening bouwt uithoudingsvermogen op, spierarbeid leert je je lichaam te voelen en te beheersen. Je voelt je seksueel aantrekkelijker en meer ontspannen in bed. Bovendien heb je altijd iets om te laten zien.!

Maar onthoud: je kunt seks niet behandelen als een gewone sport! Kracht, uithoudingsvermogen en krachtige potentie zijn niet genoeg om een ​​goede minnaar te zijn. Een echte man denkt altijd aan zijn partner, voelt wat ze nodig heeft en is bijzonder tevreden. Je moet niet alleen nemen, maar ook geven: dit is de essentie van vrijen..

Behandelingsmethoden

Als je erectieproblemen hebt, gebruik dan geen zelfmedicatie en ren niet op paranormaal begaafden en charlatans. Raadpleeg een gespecialiseerde arts. De laatste tijd zijn er veel effectieve manieren geweest om impotentie te behandelen, en u zult zeker geholpen worden.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!