Sex bed

Het bed is nog steeds het belangrijkste meubelstuk voor seks. Mensen die echt gepassioneerd zijn door seks, gebruiken bijna alle huishoudelijke artikelen keer op keer als een experiment, maar het bed blijft de belangrijkste plaats voor seks..

De meeste in de handel verkrijgbare bedden zijn ontworpen door mensen die denken dat ze alleen bedoeld zijn om te slapen. Het probleem is dat het ideale bedoppervlak voor de meeste soorten geslachtsgemeenschap iets moeilijker moet zijn dan voor een lange nachtrust. Een uitweg uit de situatie kan worden gevonden door twee bedden te kopen – een voor seks, de andere om te slapen, maar dit is al een luxe, bovendien belemmert de noodzaak om midden in de nacht naar een ander bed te gaan de rust en de volledige ontspanning na geslachtsgemeenschap.

Het lijkt het beste om een ​​compromis te sluiten en een andere matras op de grond te leggen. Grote of ovale bedden lijken misschien aantrekkelijk, maar ze verliezen het voor een tweepersoonsbed. Voordat we ons definitieve oordeel vellen, willen we uw aandacht vestigen op enkele details. Ten eerste, aangezien niet alleen het midden wordt gebruikt, maar ook de randen van het bed, moet u de hoogte correct kiezen. De bovenrand van de matras moet precies ter hoogte van het schaambeen van de man zijn, en dan zal de partner, als ze op haar buik of op haar rug over het bed ligt, op de juiste hoogte zijn. Bij sommige activiteiten (vooral het binden van spelletjes, als je dat leuk vindt), moet het bed met staanders zijn, bij voorkeur hoge – zoals een baldakijn, zoals oude Europese bedden – maar zonder treden, omdat ze je in de weg zitten. Als je wilt beginnen aan de rand van het bed en ga dan in de volle lengte liggen. Massieve oude bedden hebben grote voordelen, omdat ze niet kraken of uit elkaar vallen. De matras moet zo stevig mogelijk zijn, zolang u er maar comfortabel op kunt slapen..

De afwezigheid van deze minimumvoorwaarden ontneemt je de belangrijkste vreugde van seks – het vermogen om samen te slapen en de liefde te bedrijven op elk moment van de nacht, zodra beide het verlangen hebben, en onmiddellijk daarna te ontspannen. Als er ruimte beschikbaar is, zet dan ook een eenpersoonsbed voor het geval u zich onwel voelt en liever alleen slaapt. Twee aparte bedden mogen niet worden gebruikt voor volledige geslachtsgemeenschap..

Naast het bed zelf heb je vier kussens nodig: twee zeer harde kussens voor onder de billen en twee zachte om in te slapen. Op elk moment van het jaar moet de temperatuur in de kamer zodanig zijn dat het niet koel is tijdens het slapen en je kunt naakt slapen als je dat wilt. Als je niet erg rijk bent en geen speciale kamer voor seks kunt uitrusten, kies dan dergelijke stoelen en stoelen voor de slaapkamer om het nodige interieur voor alle gelegenheden te creëren. Je hebt ook een zacht tapijt nodig dat comfortabel genoeg is voor de partner, die op de bodem zal liggen, en een spiegel. Bovendien moet u een nachtkastje met lades aan het hoofdeinde van het bed plaatsen, waar u allerlei dingen kunt bewaren die u onverwachts nodig heeft, en u hoeft niet op te staan ​​om iets te zoeken – bijvoorbeeld zalven, voorbehoedsmiddelen, vibrators, etc. Een zorgvuldig ingerichte slaapkamer kan in een soort worden veranderd "sex kamer", maar onthoud – het moet zo zijn dat oudere familieleden die u komen bezoeken niet aarzelen om hun jassen daar achter te laten.

Een relatieve innovatie is de waterbodem. Ze kunnen ongebruikelijke sensaties veroorzaken, ze hebben hun eigen pitching-ritme, waaraan je je moet aanpassen, maar op zichzelf kan het zowel prikkelen als interfereren. Deze bedden zijn erg duur en u kunt zich dit plezier overal buitenshuis veroorloven, bijvoorbeeld wanneer u besluit uw huwelijksreis te herhalen en een hotelkamer met zo’n bed te huren. Met de toename van opblaasbare apparaten, zullen we de komende jaren waarschijnlijk allerlei meubelsets zien die ongebruikelijke oppervlakken hebben en bedoeld zijn voor seks..

Je kunt de woorden die hij tijdens het orgasme uitsprak nooit zomaar tegen je partner herhalen. Dit kan alleen als jullie allebei in de juiste stemming zijn, want tijdens het orgasme komt de spirituele essentie van een persoon aan het licht. Er is een opvallende consistentie in wat vrouwen tijdens een orgasme door de eeuwen heen en op verschillende continenten uitspreken. Japanse, Indiase, Franse en Engelse vrouwen mompelen dat ze op sterven liggen ("Sommigen van hen, zeiden abt Brantom, roepen: "Ik ga dood", maar ik denk dat ze zo van een dood genieten"), denk aan hun moeder (ze bellen haar vaak op kritieke momenten) en God, zelfs als ze ongelovig zijn. Dit is natuurlijk, omdat een orgasme het meest goddelijke moment in ons leven is, en al het andere is slechts zijn bleke gelijkenis. Mannen grommen soms als beren of uiten woorden als "diep, diep, diep!. De heldin van een roman riep: "Heilige Maria!

Er is ook een oneindig aantal onverstaanbare geluiden. Het is moeilijk te zeggen waarom ze zo betoverend zijn voor beide geslachten. De Indianen hebben een classificatie van deze geluiden samengesteld, ze vergeleken met het geschreeuw van vogels en gewaarschuwd dat papegaaien en spreeuwen ze heel gemakkelijk adopteren en, herhalend wat ze hebben geleerd, je in een ongemakkelijke positie kunnen brengen in het bijzijn van gasten. Vandaar de conclusie: geen papegaaien in de kamers van liefde. Het is belangrijk om, terwijl u geniet van de muziek van deze geluiden, ze te leren herkennen, bijvoorbeeld om te begrijpen wanneer u moet stoppen, stoppen, en wanneer – "in godsnaam, blijf doorgaan! Dit is een individuele taal, u hoeft alleen maar gevoelig te zijn voor de nuances ervan..

Een krampachtige zucht wordt het vaakst opgemerkt wanneer de hand de plaats binnengaat waar strelen het prettigst is; huiveren; onderbroken ademhaling op het moment van orgasme. Vrouwen en sommige mannen spreken constant op een kinderachtig gefluister of herhalen de meest ongelooflijke vloeken; sommigen zijn te horen vanuit verschillende straten, terwijl anderen doodstil blijven, hardop lachen of huilen. Sommige echt luidruchtige vrouwen geven er de voorkeur aan om te mogen schreeuwen, terwijl anderen graag worden gekneveld of hun haar in hun mond stoppen, zoals te zien is op Japanse afbeeldingen (traditionele Japanse huizen gebruiken papieren scheidingswanden in plaats van hoofdmuren). Mannen zijn net zo luidruchtig, maar meestal minder uitgebreid..

Je mag in ieder geval zoveel lawaai maken als je wilt tijdens geslachtsgemeenschap en orgasme. Vreemd, maar de ontwerpers van huizen en hotels hebben dit nog niet gerealiseerd – het lijkt erop dat ze allemaal getrouwd zijn met rustige, kalme vrouwen en geen kinderen in hun gezin hebben, anders zouden ze de pleister door iets moeten vervangen..

Veel plezier kan je worden bezorgd door volledige stilte tijdens de geslachtsgemeenschap als je jezelf gewoon niet kunt laten horen en elkaar daarom stevig met je handpalm de mond snoeren..

Een andere optie is dat je doet alsof je twee seksuele handelingen tegelijk doet: tijdens gewone copulatie vertelt een van jullie de ander over een aantal denkbeeldige handelingen die hij de volgende keer zou willen proberen. Seksuele fantasie kan de wildste zijn. Probeer in uw verbeelding op te roepen wat u in werkelijkheid niet kunt implementeren en ontdek de verlangens van uw partner. Deze verborgen verlangens kunnen heteroseksueel, homoseksueel, zachtaardig, wild of agressief zijn – wees niet bang en boei de fantasie van je partner niet. Dit zijn dromen, dus probeer ze niet in je geheugen op te hangen. Getrokken in het daglicht", ze kunnen je pijn doen. Laat ze verdwijnen na een orgasme.

Liefhebbers die elkaar goed kennen, zijn niet bang voor dergelijke fantasieën. Als zo’n wederzijdse naaktheid" veroorzaakt angst en ongerustheid, stel een regel vast – praat alleen over beschikbare of aangename seksuele dromen. Schreeuw het dan nooit uit in je hart, denkend aan een bedgesprek: "Ik heb altijd geweten dat je lesbisch was". Dit gedrag verdient minachting..

Naast fantasieën kan het ongeremde lachen van een vrouw de muziek van de liefde verstoren (dit overkomt sommigen). Maak je geen zorgen – ze lacht je niet uit.