Ontdek uw karakter aan de hand van de vorm van uw borsten!

Weelderige borsten zijn de waardigheid van een vrouw.

Met een diepe ademhaling kunnen we overwinnen. Mooie borsten hebben verzorging en voeding nodig. Om uw vormen lang gelukkig te houden, moet u al in uw jeugd voor uw borsten zorgen..

Borstvolume en vorm

Het borstvolume is afhankelijk van hormonale niveaus en schommelingen in het gewicht van de vrouw. Als u vaak afvalt en vervolgens weer aankomt, zullen uw borsten snel doorzakken, uw huid zal uitrekken en striae zullen verschijnen. Vind het optimale gewicht en blijf binnen 1-2 kilogram.

Tijdens de zwangerschap en in de tweede helft van de menstruatiecyclus verandert de vorm van de borst, deze zwelt op door een toename van vocht in het lichaam. Het heeft ook invloed op de hoeveelheid hormonale anticonceptiva. Tijdens de menopauze daarentegen, droogt de borst uit en verliest deze zijn elasticiteit..

Zodat de vorm van uw borst op elk moment de ogen trekt.

1. Contrasterende douche met hydromassage-effect voor een mooie borstvorm

Koel water is erg gunstig voor de borsthuid. Richt de douchestraal op het decolleté, ga soepel in de oksel, masseer de huid onder de borst intensief en keer terug naar de borst zelf. Stel de tepels en tepelhof niet bloot, dit gebied is erg gevoelig en gemakkelijk te beschadigen. Ga door met de massage gedurende ongeveer vijf minuten, afwisselend tussen de linker en rechter borstklieren. Koud water verhoogt de bloedcirculatie in de borst en maakt de huid stevig.

2. Effectieve en handmatige massage voor een perfecte borstvorm.

Cosmetica of een ijsblokje gebruiken. Masseer in zachte cirkelvormige bewegingen van de tepels naar de oksels en terug. Masseer uw borsten zachtjes en moeiteloos.

3. Bevochtigen van de borst

Het is absoluut noodzakelijk om vochtinbrengende crèmes voor de borsten te gebruiken, omdat de huid van dit gebied vrij dun is en snel vocht verliest. U kunt wrijven bij een apotheek kopen of volksrecepten gebruiken:

Komkommerlotion – rasp de geschilde komkommer op een fijne rasp, doe de pap in een ondoorzichtige kom en giet 10 el. lepels alcohol. Sluit de schalen goed af met een deksel en zet ze een week op een koele donkere plaats. Zeef vervolgens en meng met een gelijke hoeveelheid water. Veeg de huid af met een in lotion gedrenkt wattenstaafje, laat de samenstelling intrekken en neem een ​​douche.

Havermoutmasker. 2 eetlepels. giet lepels ontbijtgranen met een glas kokend water, dek af en laat 15 minuten staan. Als de vlokken opgezwollen zijn, breng je de pap op de borst aan en laat je deze drogen. Verwijder vervolgens het masker met een vochtig wattenstaafje en neem een ​​douche. Op dezelfde manier kun je de huid smeren met mengsels van kwark met melk (1 theelepel voor 2 eetlepels) en kool met ricinusolie (2 druppels ricinusolie worden genomen voor 2 koolblaadjes, vermalen tot pap).

Het is belangrijk om de huid zowel voor als na waterprocedures te voeden..

4. Zeezout om een ​​mooie borstvorm te behouden

Baden met zeezout geven een enorm positief effect voor een perfecte borstvorm. Je trekt niet alleen je borsten strak aan, maar reinigt ook je hele lichaam. Zeezout bevordert de afvoer van gifstoffen, verbetert de bloedcirculatie en normaliseert de stofwisseling. Ga in de badkamer liggen en masseer uw borsten lichtjes, en probeer specifiek op de huid in te werken. Het is raadzaam om de procedure regelmatig uit te voeren – 3-4 keer per week..

5. Oefeningen om de vorm van de borst te corrigeren

Oefening heeft weinig effect op de borst zelf, maar de spieren die de borstklieren ondersteunen zijn erg handig om te trainen.

Push-ups en halterliften zijn effectief..

Een klassieke techniek is ook de volgende oefening: breng je handen samen op borsthoogte (boeddhistische begroetingshouding), handpalmen moeten in contact met elkaar zijn, vinger – met vinger. Creëer nu een sterke druk tussen je handpalmen en vergrendel de pose gedurende 5 seconden. Voel de spanning in uw borstspieren. Ontspan en herhaal de oefening 5-10 keer.

6. De juiste BH voor een perfecte borstvorm

En het laatste: trek na alle procedures een comfortabele beha aan. Als het correct is geselecteerd, geeft het niet alleen een mooie vorm aan uw borsten, maar voorkomt het ook dat spieren worden uitgerekt. Het dragen van een beha is verplicht bij sporten en grote hoeveelheden borsten.

Borstvorm en uw persoonlijkheid

En nu raden we u aan een test te doen: de vorm van uw borsten en uw karakter.

BORSTVORM – CRANBERRY

Een gevoelige vrouw die haar innerlijke stem meer vertrouwt dan haar geest. Een huisvrouw die de voorkeur geeft aan een langzaam, rustig levenstempo. Zeer gehecht aan familie.

BORSTVORM – AARDAPPEL

Catwoman. Het spoor van feromonen trekt fans naar haar toe. Ze kiest zichzelf. Voelt alleen goed als het wordt bemind en gestreeld.

BORSTVORM – FLESSEN

Prudent, heeft een logische instelling. Ze laat zich niet leiden door sentimentele gevoelens. Maar uit plichtsbesef zal hij bergen verzetten.

BORSTVORM – PEREN

Ze is onafhankelijk en ietwat hysterisch. Ze wordt opgewonden door intriges en schandalen. In een huwelijk met haar zijn betoverende seks en artistiek smashen van gerechten gegarandeerd.

BORSTVORM – HAKEN

Relaties met mannen zijn voor haar als vissen: wie verslaafd raakt, zal nooit falen. De eigenaren van zo’n borst zijn slim, voorzichtig, ze houden ervan hun doel te bereiken..

BORSTVORM – MELOEN

Krachtige en doelgerichte persoon. Ze is wijs en weet hoe ze moet wachten. Houdt van risico. Ze is geïnteresseerd in het winnen van mannen van rivalen.

BORSTVORM – SCHOTEL

Zo’n vrouw zal ‘een galopperend paard stoppen’. Maar hij vergeet geen overtredingen en vergeeft niet. Als je bij haar wilt zijn, laat haar dan niet vervelen: inactiviteit maakt haar moe.

BORSTVORM – KETTEN

Ze kan meerdere partners tegelijkertijd ontmoeten en. wees trouw aan hen. In zijn leven vertrouwt hij op mannen en houdt hij hardnekkig vast aan iedereen.

BORSTVORM – EIERPLANTEN

Een vrouw die in elk opzicht aangenaam is. Vrolijk, sociaal, opgewekt, energiek. Toegegeven, elke man naast haar zal onder de indruk lijken..

BORSTVORM – PERZIKEN

Het perzikmeisje heeft een gevoelig lichaam, in bed neemt ze het initiatief. Misschien grillig, maar geeft toe aan brute mannelijke kracht.

BORSTVORM – APPELEN

Zo’n dame tot extase brengen is een moeizame taak. Maar ze vindt het heerlijk om haar geliefde te plezieren. Goede huisvrouw.

BORSTVORM – PANNENKOEKEN

Zo’n vrouw houdt van seksuele experimenten. Domineert graag. Kan agressief en jaloers zijn, maar kan deze kwaliteiten in een partner niet uitstaan.

BORSTVORM – ORANJE

Zo iemand heeft een helder temperament dat in de loop van de jaren oplaait. Ze begrijpt en voelt mannen, helpt hen zichzelf te bevrijden en het toppunt van genot te bereiken..

BORSTVORM – BIJBEETJES

Over het algemeen een kalme en evenwichtige aard, het is woedend als het boos is. In de regel bedriegt hij zijn echtgenoot niet, houdt ervan het huis te runnen en gasten te ontvangen.

BORSTVORM – ZAKKEN

Dit meisje stelt hoge eisen aan zichzelf en anderen, niet iedereen kan zich hieraan aanpassen. Maar de man die haar begrijpt, zal op het toppunt van gelukzaligheid zijn.

BORSTVORM – VOSSEUS

De Cantharel-vrouw is slim, uitvoerend. Ze kan zich aanpassen aan elke man, dus het huwelijk met haar is succesvol. In bed is ze inventief en vooral trouw..

BORSTVORM – GRAPEFRUIT

Een magere vrouw, ze houdt van perfectie in alles. Maar vaak, als hij zich verdiept in introspectie, verliest hij winstgevende opties. Toont zelden initiatief in relaties.

BORSTVORM – SPANIELOREN

Zucht niet zo. Dames met zulke borsten zijn een echt vuur in seks! Ze houden van avonturen, ze verwelkomen de manifestatie van mannelijk initiatief.

BORSTVORM – CAT

Vrouwen met zulke borsten worden beschouwd als de meest temperamentvolle en bevrijde vrouwen (ook in seks). Het zijn geweldige actrices en courtisanes..

BORSTVORM – SEKSBOM

In feite zijn zulke meisjes romantisch, ze geloven in “puur en helder”. In de liefde geven ze zichzelf volledig en lijden ze diep als het weggaat.