Wat wil een vrouw?

Wat willen vrouwen echt? Ze willen natuurlijk mannen met een vrij hoge status. Voor het schone geslacht spelen bij het kiezen van mannen factoren zoals hun innerlijke consistentie, het vermogen van een man om een ​​steun en bescherming voor een vrouw te worden, zijn vermogen om toekomstige nakomelingen zorg en voedsel te bieden, een sleutelrol. En de eerlijke seks vergist zich hierin bijna nooit, want in feite kunnen mannen met een vrij hoge status hen veel geven. En duidelijk meer dan andere mannen kunnen geven.

En hoe precies en op welke manier wordt zo’n status uitgedrukt, waardoor elke tegenvertegenwoordiger van het schone geslacht de ogen begint te trekken naar één man, en om de een of andere reden andere mannen haar lijken integraal deel uit te maken van het omringende landschap, en blijven onopgemerkt voor vrouwen?!

U zult zeggen dat een dergelijke status kan worden uitgedrukt in de aanwezigheid van macht en geld, en u zult zich natuurlijk niet vergissen. Maar niet alleen deze factoren zijn belangrijk. Een essentiële factor is ook de karaktereigenschap van een man, waardoor men kan beoordelen hoe goed een vader een bepaald “specimen” kan zijn, hoe betrouwbaar een beschermer hij zal zijn voor de vrouw zelf..

Mannelijke ambities

Ambitie is een van de krachtigste liefdesbetoveringen. En niet alleen omdat ze de huidige status van een man kunnen aantonen, maar ook omdat ze het bewijs zijn van de veroveringen die hij in de toekomst zal maken. Zelfs als het inkomen van een man nu behoorlijk indrukwekkend is, maar hij toont niet zijn verlangen om nog hoger te stijgen, dan zal zijn aantrekkelijkheid in de ogen van de schone seks snel beginnen af ​​te nemen. En dat allemaal omdat voor een vrouw niet alleen de prestaties van een man belangrijk zijn, maar ook de geur van succes die altijd heel doelgerichte mensen omringt. Volgens de resultaten van sociologische peilingen willen de meeste eerlijke seks in de eerste plaats ambitie en hard werken zien bij de beoordeling van mannelijke waardigheid. Dus in het geval dat mannen hun eigen carrière en andere ambities demonstreren, dan zal hij absoluut correcte signalen afgeven aan de schone seks..

Mannelijke levenslust

Wanneer een man, in overeenstemming met de vorige aanbeveling, door allerlei obstakels heen streeft om hoge doelen te stellen, moet hij onthouden dat hij voor een succesvol resultaat van de zaak moet kunnen ontspannen. De eerlijke seks heeft evenwichtige mannen nodig, en als ze te zakelijk zijn, zullen vrouwen alleen maar nerveus zijn. Vrouwen zijn tenslotte redelijkerwijs van mening dat workaholics eenvoudigweg niet in staat zullen zijn om genoeg tijd aan hen te besteden, en vroeg of laat zal een man beslist hals over kop aan zijn werk gaan en zichzelf en zijn gezin de simpele geneugten van het leven ontnemen. Daarom moeten mannen onthouden dat alles met mate goed is. Een man mag een vrouw geen reden geven om te vermoeden dat hij een slaaf is van zijn eigen bedrijf. Hij moet zich beslist toestaan ​​om in ieder geval soms vrij te zijn van alle werkkwesties, tevreden met het leven en volledig onafhankelijk. Wat denk je, wie zal de schone seks meer plezieren: een hardwerkende impotente man of een opgewekte, gezonde en sterke man?!

Mannelijke bescheidenheid

Deze eigenschap zal ongetwijfeld iedereen mooier maken. Een man moet beslist leren hoe hij effectief genoeg kan zijn. Maar overdrijf niet met opzichtigheid, want dan hebben alle acties alleen maar negatieve gevolgen. Vrouwen zijn doorgaans perfect in staat onderscheid te maken tussen een manifestatie van echt zelfrespect en genialiteit van de valse bravoure die een man aan de dag legt. Een duidelijk teken van de lage status van een man is zijn overdrijving van zijn eigen macht, kracht, seksualiteit of belangrijkheid. En vrouwen willen omgaan met hooggeplaatste mannen..

Talenten van mannen

Elke persoon heeft zijn eigen talenten, de elementen die ons onderscheiden van andere mensen. Als een man al zijn rivalen in welk bedrijf dan ook kan verslaan, zal hij dus duidelijk laten zien dat hij in staat is om te leiden. En leiderschap is een van de belangrijkste componenten van een hoge status, die vrouwen zo hard nodig hebben..

Mannelijke gevoeligheid

Een klein deel van de kwetsbaarheid van een man, die hij van tijd tot tijd laat zien, zal niet alleen zijn status niet kunnen schaden, maar hem integendeel aanzienlijk versterken. Vertegenwoordigers van het schone geslacht zijn van mening dat er in een aantrekkelijk mannelijk karakter één onveranderlijke eigenschap zou moeten zijn, die androgynie wordt genoemd, en dat is een soort versmelting van vrouwelijke en mannelijke kenmerken en eigenschappen. De aanwezigheid van een dergelijke eigenschap betekent allereerst dat een man in staat is tot mededogen en begrip, zorgzaamheid en tederheid. Maar deze kwaliteiten moeten noodzakelijkerwijs samengaan met betrouwbaarheid en standvastigheid op het gebied van financiële en levensplannen. In dit geval zullen vrouwen zeker de bekende uitdrukking kunnen gebruiken dat naast zo’n man staan ​​praktisch hetzelfde is als achter een betrouwbare stenen muur. Maar mannen moeten rekening houden met wat in dit geval gevoelig niet gelijk staat aan hulpeloosheid..

Mannelijke kalmte

Wat wij ‘Afrikaanse passies’ noemen, wordt meestal geassocieerd met toegenomen seksualiteit en toegenomen seksuele activiteit. En tevergeefs. Als een man zijn ongebreidelde emoties begint te demonstreren, zal hij de vrouw hoogstwaarschijnlijk niet opwinden, maar haar bang maken. Een andere zeer belangrijke kwaliteit voor de status van een man is zijn zelfbeheersing en stabiliteit. En het zijn deze kwaliteiten die vrouwen in hun mannen willen zien. Op een onbewust niveau worden dergelijke kwaliteiten gezien als een signaal dat een man zijn hoofd niet zal verliezen als zich plotseling een extreme situatie voordoet..

Lichte jaloezie van de kant van een man

Voor het schone geslacht is de lichte jaloezie van een man een betrouwbaar bewijs van mannelijke genegenheid voor haar. Maar volkomen onredelijke, gekke jaloezie kan de status van een man aanzienlijk verlagen, omdat het het bewijs zal zijn dat een man onzeker is. Als een man wil dat het schone geslacht een verlangen en aantrekkingskracht voor hem voelt, moet hij beslist proberen om allerlei uitingen van wrede agressie jegens denkbeeldige rivalen te vermijden, anders kunnen dergelijke rivalen van denkbeeldige rivalen wel eens echt worden..

Mannelijke tact

Zelfs de meest vrijdenkende vrouwen zien de manifestatie van seksuele onmatigheid van de kant van mannen als een reële bedreiging voor hun eigen veiligheid. Vertegenwoordigers van het schone geslacht vertrouwen helemaal niet op krankzinnige ‘mannen’ die helemaal niet begrijpen dat het ‘nee’ dat ze zeggen ook echt ‘nee’ betekent..

Gevoel voor humor bij mannen

Vertegenwoordigers hebben grappige en geestige mannen nodig. En dit verlangen is te wijten aan het onderbewuste besef dat alleen mensen met een voldoende hoge status, die volledig zelfverzekerd zijn, zich ontspannen kunnen voelen en grappen kunnen maken. Maar mensen met een lage status zijn meestal erg bang om iemand grappig over te komen..

Mannelijke stem

De fluweelzachte, lage, zelfverzekerde mannenstem van een vrouw wordt als buitengewoon aantrekkelijk beschouwd. Maar ze reageren omgekeerd als de stem van een man nasaal, piepend of schel is..

Sympathie van de kant van een man voor kinderen

De eerlijke seks is bereid om mannen veel te vergeven als ze liefde voor kinderen tonen. Als een vrouw ziet hoe een man een tante is met een kind, klaar is om de vragen van dit kind zonder enige irritatie te beantwoorden, dan zal ze onmiddellijk beginnen zo’n man te beoordelen als een potentiële vader van haar toekomstige kinderen. Als een man voorzichtig met kinderen omgaat, wordt hij, op een onbewust niveau, door een vrouw als een zorgzaam persoon gezien. Een vrouw begrijpt dat ze op zo’n man kan vertrouwen..

De roem en zichtbaarheid van een man

De zekerste manier om een ​​vrouw te helpen winnen, is de roem en zichtbaarheid van een man. Roem is het meest tastbare bewijs van de status van een man. Als je nog steeds geen enkele Nobelprijs hebt ontvangen, probeer dan gewoon een persoon te worden die in vrij kleine kringen bekend is. De vrouw die naast je loopt, zal zelfs blij zijn dat buren je zullen begroeten. Probeer ook de kans niet te missen om uw kennissenkring uit te breiden. Eén persoon kan, zo niet een beroemdheid, voor veel mensen op zijn minst onvervangbaar worden. En vrouwen willen echt deel uitmaken van het leven van een “beroemde” man.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!