Relatie met het “eeuwige kind”

Hij wil zich overal aan overgeven, spijt hebben als hij zijn knie brak, hem ’s nachts zoet te eten geven, hem troosten als hij zich slecht voelt, naar hem luisteren terwijl hij kan praten, speelgoed voor hem kopen.

Soms raakt het. Soms vervelend. Maar het ergste is dat hij misschien nooit volwassen wordt..

"Beschouw het niet als feminisme. Maar de zin in relatie tot een man "hij gebeurt als een kind", zei verwijtend, ik kan het niet meer horen, – schrijft mijn vriend psycholoog in zijn blog. – Eigenlijk is het oké. Iedereen is als kinderen. Ik begrijp bijvoorbeeld niet waarom vrouwen zich kunnen gedragen "hoe klein"- en bijna eervol (en sommigen kozen dit over het algemeen voor zichzelf als een gedragsmodel voor elke dag), maar mannen zouden dat niet moeten doen? Kan. Het maakt niet echt uit wanneer het aangaat – wanneer u speelgoed voor uzelf koopt, of wanneer iemand in de rij schreeuwt, of wanneer hij u in een extreme situatie om hulp vraagt. Meisjes, jullie zijn niet uit robots geboren en willen niet met robots trouwen – geef je mannen het recht om anders te zijn. Soms ook kinderen. "

Het sleutelwoord in deze paragraaf is soms. Soms kun je een kind zijn. Soms zelfs een grillig en verwend kind. Maar er zijn situaties waarin een kleine jongen moet worden vervangen door een volwassen man die beslissingen kan nemen en kan reageren.
niet alleen voor mezelf, maar uiteindelijk ook voor de vrouw van wie je houdt, voor je gezin en voor je kinderen. Dan is het oké. En in zo’n patroon van mannelijk gedrag passen de soldaten, waarin hij in zijn kinderjaren niet genoeg speelde, en de gebroken knieën waarop moet worden geblazen, en de grote liefde voor zijn moeder, harmonieus. Zonder welke zou hij uiteindelijk niet hebben geleerd van je te houden. Maar er zijn zulke jongens in de natuur die nooit volwassen worden. Na een respectabele leeftijdsgrens te hebben overschreden, exploiteert zo’n jongen koppig de rol van een grillige tiener. En hij verwacht dat in uw tandem het eervolle recht om een ​​broek te dragen naar u toekomt. Tegelijkertijd gelooft hij vroom in zijn onfeilbaarheid en beschouwt hij dit gedragsmodel als het enige mogelijke en correcte. In dergelijke omstandigheden heb je geen andere keus dan je eigen verlangens te vergeten, ambities in een verre hoek te duwen en een zorgzame, vergevingsgezinde en al begripvolle moeder te worden. Als vanzelfsprekend aannemen dat je in één persoon zowel je geliefde als je eerste kind te pakken hebt gekregen. Die helaas al lang niet meer in de kinderschoenen staat.

Elke keer, geconfronteerd met zo iemand, ging ik, jong en zelfverzekerd, zwaar zuchtend over naar onderwijs. Op de een of andere manier uit het oog verliezen dat het op deze leeftijd iets te laat is om opnieuw op te voeden. Hier, zoals ze zeggen, wat is gegroeid, is wat is gegroeid.

Mijn man huilt hardop

"Heer, hij zal sterven, wel, hij zal het zeker nemen en sterven", – Dacht ik, een paar jaar geleden midden op een werkdag naar huis rennen, omdat mijn vriend belde om te zeggen: hij is thuis, hij voelt zich slecht, als ik niet in de zeer nabije toekomst kom, zal de zaak eindigen in de dood . Een half uur na het telefoontje opende ik met trillende handen de deur van mijn appartement. Mijn kleine vijfendertigjarige jongen nestelde zich in bed en vertoonde geen tekenen van leven. "Wat is er met je aan de hand, zayinka, wat doet je pijn??" Het puntje van mijn neus uit een berg kussens en dekens steken, "konijn" treurig geïnformeerd dat hij had "vreselijke koorts en koortsdelirium". De thermometer erin duwen "haas" oksel, haastte ik me rond op zoek naar aspirine, terraflu, betaalde telefoon "Ambulance", vrijwillige ziektekostenverzekering en een boekdeel tegelijk. De kwikkolom in de thermometer bereikte ondertussen 36,9 en daar bevroor hij resoluut. "Het brak", – categorisch vermeld "ziek".

Ik nam mijn temperatuur op. 36.4, onder verminderde druk is dit mijn norm.

"Geloof me niet?", – vroeg dreigend "konijn.

Zes maanden na het begin van mijn gezinsleven zal ik stoppen met het onderwerpen van zelfs maar de geringste twijfel aan alles wat hij zegt. In naam van uw eigen gemoedsrust. Maar op dat moment had ik nog geen tijd gehad om genoeg te genieten van de genoemde attractie "dezelfde hark".

"Je denkt alleen aan jezelf. Je houdt helemaal niet van me!" – Het ongelukkige gezicht, achterwaarts naar de wereld gekeerd, ademt met tussenpozen, staat op het punt te huilen.

Ik schoot in de tweede cirkel. Ze wuifde twee jaar lang rond. In naam van de liefde werd borsjt gekookt, alle grillen werden vervuld, speelgoed werd gekocht, wat hij niet had in zijn hongerige Sovjet-jeugd. De eerste maanden vond ik het zelfs leuk. Eindelijk was er iemand om cadeautjes aan te geven, die luisterde naar mijn advies en gehoorzaam uit truien "a la grootmoeders jeugd" klom in schattige designertruien (door mij gekocht). Hij was natuurlijk wispelturig, en wat het huishouden betreft, nogmaals, op geen enkele manier, maar voor dat en voor de vooruitgang, dat er voor elk probleem al lang speciaal opgeleide mensen zijn geweest. Bij het aanbreken van het tweede huwelijksjaar vroeg mijn vriend, die ik enthousiast vertelde over het kopen van een nieuwe auto voor een geliefde, me: "Wat heb je gekregen?" En toen dacht ik. Een jaar lang iets tastbaars "wat voor mij" Ik heb het me nooit herinnerd. Het lijkt alsof we op de een of andere manier op vakantie zijn geweest. Als cadeau voor het 25-jarig jubileum. Bloemen worden in het algemeen soms gegeven door een romanticus. Wat nog meer? Ja, alles lijkt te zijn. Maar plotseling herinnerde ik me hoe, toen ik werd gevraagd om te wachten met de aankoop van een nieuwe auto, letterlijk een paar maanden (aan de vooravond werden we geconfronteerd met zeer hoge kosten), de belediging twee weken duurde. Precies totdat de situatie was opgelost – door mijn trouwens inspanningen, en om de overname uit te stellen "Rover" het had geen zin.

"Jij mij, ik, ik, ik. "

De harkrit kwam in een stroomversnelling.

"Heb je een nieuwe blouse gekocht? Mooi, het past bij jou. En mijn favoriete shirt was gescheurd, en mijn T-shirt, en de vlek op mijn spijkerbroek kan niet worden gewassen, ik zal het waarschijnlijk moeten weggooien. Maar de blouse is zo mooi, en jij bent er zo fris in. Ik heb niet veel nodig, als je maar altijd nieuwe kleren aan had. Lieverd, waarschijnlijk? Dat klopt, schat, koop dure dingen, ik ben gewend om me op de kledingmarkt te kleden. " Tegelijkertijd is de gezichtsuitdrukking zodanig dat je jezelf wilt wurgen met een blouse. Een glimlach vol christelijke nederigheid en in de ogen van al het verdriet van de wereld. En een boycot van drie dagen. Ik weet niet hoe je dat zou doen, maar ik verloor al snel mijn interesse in blouses. In naam van het rustige gezinsleven van alledag.

"Zainka, onze wasmachine is kapot. Hoe herstel je het? Ikzelf? Nou, natuurlijk, ik zal het zien, maar pas later doet mijn hoofd heel veel pijn! Wat te doen? Bel het sanitair? Weet je, ik heb geen telefoon, het saldo is nul, het internet was uitgeschakeld, de stadstelefoon is kapot! Je noemt het zelf, alleen op het moment dat je thuis bent, en het is beter niet vandaag, want je hoofd doet heel, heel erg pijn, maar morgen. En vandaag onderweg, zet wat geld op mijn mobiele telefoon, koop wat brood, melk en een paar flesjes bier. hoe
kom je laat ?! Wat bedoel je – je werkt ?! Ga ik eten zonder brood??"

"Wilt u een auto kopen? Natuurlijk, mijn vreugde, welke wil je? Nieuw? Wat is er splinternieuw? Koop het natuurlijk, schat, ik ga naar mijn oude, dus wat als ze bijna twee jaar oud is en de remblokken versleten zijn. Was je maar goed! En weet je, schat, als kind droomde ik van een helikopter met radiobesturing, maar ik begrijp dat dit niet het juiste moment is, want je moet een auto kopen. "

Toen kocht ik de auto. Tegen de tijd dat je er een traan mee uitknijpt "versleten remblokken" en een bungelend stuur "zoet" al het een en ander geleerd. Alleen nu kon ik niet alle geneugten van het leven van de autobezitter waarderen. Precies twee weken later "konijn", waarop we door verschillende omstandigheden tijdelijk een auto hebben uitgegeven bij het kopen, beledigd dat ik hem vroeg om naar mijn moeder te verhuizen en een tijdje apart te wonen, ik heb mijn auto verkocht. Wat me er niet van weerhield om de radiografisch bestuurbare helikopter die ik op de dag dat ik de auto had gekocht, met mijn bezittingen in mijn koffer had geschonken.

Zijn nieuwe passie blaast het stof van hem af, trekt zijn sjaal recht en maakt een vijfgangendiner klaar. Hoe ze erin slaagt te werken en geld te verdienen (je moet ergens sjaals voor kopen) – ik weet het niet. En mijn ex-"konijn" heb een gloednieuwe jeep te pakken gekregen. Nee, ik ben zeker niet tegen de sjaal, maar weet je. Geef alleen een collectieve boerderij, let wel, niet in ons dorp.

Vijf tekenen van een eeuwig kind.

Onverantwoordelijk en gebrek aan initiatief. Hij probeert de oplossing van alle urgente problemen op de schouders van vrouwen te leggen. Nee, voor voetbal met vrienden en vissen op zaterdag – het is zoveel je wilt. Kraan dichtdraaien, behang lijmen, een week boodschappen doen in de supermarkt. Schat, je bent zo slim, zo geweldig, je kunt het allemaal zelf doen, toch? God verhoede u hem te belasten met huishoudelijke taken. Als hij eenmaal het stof van de tv heeft geborsteld, zal hij zich de prestatie van de arbeid nog lang herinneren..

Hij is gepassioneerd door kinderspeelgoed. Vooral degenen die het in hun kindertijd niet hebben gekregen. Eerst zal een miniatuur radiografisch bestuurbare kopie van een Ferrari in je slaapkamer neerstrijken, daarna zullen pluchen geschenken van voormalige geliefden de lege planken bezetten en in het weekend zullen hij en zijn vrienden vliegeren. Met bier. En je kraan is niet gerepareerd, het plafond lekt en er ligt een massale zelfmoord door muizen in de koelkast. Je kunt natuurlijk op het huishouden spugen en met je vrienden naar een restaurant gaan, maar ik raad het niet aan. Zal beledigd zijn en een week zal de stemming bederven met een zure mijn. Vergeef alleen voor Borsch, een nieuwe auto en een Mickey Mouse T-shirt.

De enige zoon van een alleenstaande moeder. Een volledig verwaarloosd geval – moeder en grootmoeder namen deel aan de opvoeding. Of moeder, grootmoeder en oudere zus. Ze zorgt volledig voor zichzelf, haar geliefde, als vanzelfsprekend. Het begin van een relatie met een meisje is voor hem slechts de overname van zijn moeder N3. Als je een enorme voorraad niet-gerealiseerd moederinstinct hebt, bedenk dan dat je al één kind hebt..

Jaloers op het punt van obsceniteit. Jaloers op vrienden, vriendinnen, ouders, collega’s, omstanders. Het zal uw leven vergiftigen met voortdurende verdenkingen, pogingen om u van overspel te veroordelen. Met behulp van totale controle zal hij proberen u te onderwerpen en uw externe contacten te minimaliseren, zodat er geen greintje van uw bezorgdheid aan de kant blijft..

Egoïstisch. Bij elke poging om zijn verlangens te negeren, voelt hij zich beledigd, kan hij huilen, u beschuldigen van ongevoeligheid, dreigen uit elkaar te gaan en zelfs een koffer pakken. Wees niet bang, het zal niet ver komen. Om precies te zijn, het zal helemaal niet verdwijnen. En als je het probeert te verdrijven, zal het medelijden tot het laatst toe aandringen. Als de poging slaagt, zal hij lange tijd alles in het werk stellen om terug te komen. En hoe wil je – zorgzaam "mama’s" onder moderne meisjes – tegenwoordig zeer zeldzaam.