Ze zal springen! 20 manieren om haar je meteen naar bed te laten slepen

Inhoud

Als je een vriendin hebt en je hebt geen seks (nou ja, wat voor soort seks is het, twee keer per week, en elke keer dat je een uur lang verleidt en overtuigt), is het tijd om deze tips te lezen.

Vrouwen zijn heel anders dan mannen, waar we u voor het zeventiende jaar in elke uitgave van ons tijdschrift zorgvuldig aan herinneren. En toch zijn soms afgezaagde waarheden onmisbaar. Vrouwen zijn dus anders dan wij. Ze denken bijvoorbeeld veel minder vaak aan seks, willen minder vaak seks en springen zelden om de hoek bij hun vaste partners die onmiddellijke coïtus eisen..

Daarom ben jij bijna altijd de proactieve kant in deze kwestie. En sommige van onze gendercollega’s hebben al de extreme mate van vernedering bereikt wanneer ze hun geliefde vragen om je lichaam te weven in een hartstochtelijke impuls, en haar verleiden met beloften om daarna het tapijt te stofzuigen en de afwas twee dagen lang achter elkaar te wassen..

Gelukkig zijn de meeste vrouwen niet gemaakt van marmer, gewapend beton of zelfs maar rubber. Dat wil zeggen, ze hebben een aantal eigen verlangens. Ja, ze zijn bescheiden. Ja, zeldzaam. Maar toch. En een bekwame tovenaar kan deze verlangens tot leven brengen, zelfs zonder al te veel moeite te doen met magische toverstokken en ander gebrabbel – het is genoeg om te weten dat vrouwen opwindend en lief in ons lijken te zijn.

Was je haar goed

Haar is de eerste indicator van de gezondheid van dieren met een dergelijke dekking. Glanzend, dik, zacht en weelderig haar zal getuigen van uw gezondheid, inclusief reproductieve gezondheid, meer dan opgepompte spieren, en de potentiële partner in de buurt voor deze reproductie naar de juiste gedachten leiden.

Deze eenvoudige, maar pantserdoordringende verleidingsmethode is trouwens goed bekend bij de meisjes zelf, die zelfs een gezegde voor zichzelf bedachten: als je mooi wilt zijn, was dan je hoofd. Wat moet een kale man doen? Gelukkig komen er nog veel meer punten verder..

Maria, 21 jaar oud

En niet alleen het hoofd

Pogingen om precies te bepalen of zoogdieren (inclusief wij) een analoog van het feromoonsysteem hebben, bijvoorbeeld insecten, zijn nog niet met 100% succes bekroond. Integendeel, zelfs het tegenovergestelde.

Te oordelen naar het feit dat de uitdrukking “menselijke feromonen” haastig uit alle min of meer wetenschappelijke teksten wordt gewist, is het nog steeds mogelijk om een ​​einde te maken aan de feromoontheorie. (Misschien is dit niet zo erg. Anders zou het te simpel zijn: besproeid met de nodige vloeistof – en alle vruchtbare vrouwen binnen een straal van drie kilometer stroomden somnambuleus naar je toe in de hoop op bevruchting. Dat wil zeggen, er is geen ruimte voor opwinding helemaal.)

Daarom kunnen de conclusies dat het zweet van een gezond lichaam reflexmatige seksuele opwinding veroorzaakt, nog steeds als puur theoretisch worden beschouwd. Maar praktisch gezien is het gemakkelijk om een ​​herhaalbare ervaring op te zetten: weiger een week of twee onder de douche te gaan en observeer de reactie van collega’s en medereizigers in het openbaar vervoer. We wedden dat je veel reacties zult krijgen, maar ze zullen allemaal verre van reflexmatige seksuele opwinding zijn..

Waarom is deze zeer natuurlijke geur van een vertegenwoordiger van onze soort onaangenaam voor ons? Dit lijkt evolutionair onverklaarbaar, als we de aquatische theorie van biologen Alistair Hardy en Max Westenhoffer vergeten (ons tijdschrift als geheel vindt het juist, wat het herhaaldelijk heeft toegegeven).

Volgens deze theorie is een persoon een wezen dat aanvankelijk een bijna in het water levende, meer bepaald drijvende, kustlevensstijl leidde – hetzij in het water of op het strand bij het reservoir. Daarom zijn onze natuurlijke geuren sterk genoeg om niet volledig te verdwijnen bij constant contact met water, en worden ze hardnekkig als dit contact niet te lang heeft geduurd..

Waarom zijn we dit allemaal? Oh ja, de lichaamsgeur van een gezonde, veelbelovende man die partners aantrekt, is de geur van een pas gewassen man..

Ruik niet alleen aan jezelf

En om de redenen die in de vorige paragraaf zijn vermeld, mag u parfum- en hygiëneproducten met geuren niet verwaarlozen. Volgens onderzoek van het Kinsey Institute veroorzaken sommige geuren een speciale (hoewel niet erg significante) opwinding bij vrouwen: bij 60-70% van de proefpersonen was er enige toename van de bloedcirculatie in het bekkengebied en trad zwelling van de clitoris op bij inademing. de volgende vijf aroma’s: gesneden komkommer, aardbeien, vers gesneden kruiden, vanille (vooral in combinatie met de geur van vers gebakken goederen) en munt.