Waargebeurde verhalen: meest onvergetelijke seks

“Afgelopen zomer op vakantie besloot ik mijn oude droom te vervullen en seks te hebben in de zee, zoals in de video. In feite bleek de taak niet gemakkelijk: we werden constant meegesleept door de golf naar de kust. Toen besloot ik met mijn rug op de pier te leunen, wat de situatie tijdelijk redde. Alles begon te werken, onze stemming steeg, de heer vrolijkte op en kondigde het nummer aan "Beffen onder water! ” Maar toen rolde er weer een negende golf om, en de man werd letterlijk aan mijn gootsteen genageld. “.

“Als je besluit om de liefde te bedrijven onder de douche of in bad, zorg dan voor bescherming, namelijk een antislipmat! Deze kennis kwam bij mij met bittere ervaring toen we voor het eerst besloten om een ​​ochtenddouche te combineren met seks. Ik ontspande, kon het niet weerstaan ​​en, terwijl ik viel, greep ik het gordijn met mijn rechterhand en met mijn linkerhand, zoals het mij leek in de ogenblikken van paniek en hoop, een sterk object. Maar de sterke erectie van mijn man kon de crashtest nog steeds niet doorstaan ​​- we vielen allebei uit de badkuip. “.

“Een echtpaar dat ik ken, had een klassiek probleem met een ontmoetingsplaats: ze woonden allebei bij hun ouders en waren daarom blij met elke gelegenheid om met pensioen te gaan. Op een dag besloten de jongens het toilet te gebruiken op een huisfeestje. Maar om de een of andere reden kozen ze niet de klassieke voor liefde. "toilet" pose wanneer het meisje bovenop zit. De man keerde zich tegen het wilde mannetje en keerde de dame terug. Ze leunde op de tank en om de passie aan te wakkeren, besloot de man bovendien zijn geliefde bij het haar te grijpen. Hij greep de jongedame met geweld bij het nekvel, maar haar bezwete handpalmen gleden uit de tank. Het resultaat was dat de man zijn geliefde gezicht in de aardewerk kneep. Wanneer twee mensen met pensioen gaan in het toilet – dit is niet ongebruikelijk, maar wanneer een meisje naar buiten komt met bloed en een gebroken neus.​.

“Dit incident is gebeurd met een goede vriend van mijn kennis. Over het algemeen begon de held een vakantieroman met een handbalmeisje: haar team had trainingskampen op een Krimcamping. Het meisje was statig, blozend en overal op voorbereid. Na een paar dates waren de geliefden klaar om door te gaan naar de volgende fase: ze liepen naar de laatste golfbreker, staken een vuur aan en gingen naakt zwemmen. De seks was geweldig: het meisje was heet, actief en genoot duidelijk van zichzelf. Pas nu kostte het orgasme van de handbalspeler de man veel geld: tijdens de climax wilde de atleet haar minnaar zo dicht mogelijk omhelzen, pakte hem met haar sterke handen bij haar kont en spreidde haar armen opzij. In tegenstelling tot zijn dame schreeuwde de man niet van plezier. En hij kon ook een tijdje niet zitten. “.

“Aan het begin van onze relatie hadden mijn geliefde en ik seks waar de gelegenheid zich voordeed – tenslotte passie. Dus die avond waren we te gast in de datsja van onze gemeenschappelijke vriend, waar we een kamer kregen. Alles zou in orde zijn, maar de muren in het huis waren zo dun dat iedereen gefluister kon horen, en het bed was zo krakend dat het eng was om zelfs in een droom om te rollen. Maar we vonden een uitweg uit de situatie en brachten alle actie over op de vloer, of beter gezegd, op het oude tapijt. Ik weet niet wat er mis was met deze vloer, maar mijn knieën waren tot vlees versleten. De sporen van dit erotische avontuur doen me nog steeds aan die avond denken, en er is meer dan een jaar verstreken. “.

“Ik had een jonge man met wie we al samenwoonden, dus de vraag van "plaats en tijd" wij niet. Maar we wilden echt iets nieuws en ongewoons ervaren! We kozen zelfs een plek voor een extravaganza van onze zintuigen – een auto midden in een bloeiende weide. Toen we wakker werden, realiseerden we ons dat de ramen en alles eromheen beslagen waren, maar het was niet meer mogelijk om naar buiten te gaan – we waren omringd door nieuwsgierige koeien. Ik hef mijn gezicht op en ze steekt me in het glas. Dus wachtten ze in de auto terwijl ze weg waren. “.

“Dit is echt een van de belangrijkste momenten in mijn leven! Mijn man en ik aten in een fatsoenlijk restaurant, en de passie nam, zoals het toeval wilde, midden in de avond in. We besloten met pensioen te gaan in de toiletruimte: we kusten, omhelsden elkaar en bereikten het allerbelangrijkste al. En wat denk jij? Tijdens het proces ging ik naar het toilet. Priester! Ik maak geen grapje. Het barstte luid uit mijn mond: "Verdomme! “, Waarop de man kalm antwoordde:” Ik vergeef je je zonden. ” Na deze zin kwam ik plotseling uit “.

“Mijn ex was het soort man dat van harde seks houdt. Over het algemeen moet ik toegeven dat ik het erg leuk vond om seks met hem te hebben – ik ontdekte nieuwe facetten van seksualiteit in mezelf, die ik niet eens vermoedde! Dit ging zo door tot de avond dat we besloten te spelen "Meesteres en slaaf". Ik vond het idee om een ​​tijdje Meesteres te worden erg leuk, het leek me leuk! We verfijnden het idee een beetje, en ik bleef staan ​​met mijn ogen dicht met een zijden lint. Opgewonden in alle ernst! Hij heeft mij gevraagd: "Mag ik je wat aardbeien geven? ‘ Ik heb afgesproken. Toen vroeg hij: “Mag ik je vingers likken?” Natuurlijk! Maar de derde vraag was: “Kan ik mijn oude droom vervullen?” Ik dacht dat het misschien een vleugje orale seks was en gaf mijn toestemming. Maar nee. Hij nam het gewoon en plaste op mijn been. We hebben hem nooit meer ontmoet. “.