Scheur haar van de ketting! 14 vrouwen vertelden hoe ze ze gek moesten maken in bed

Inhoud

Kunnen vrouwen echt alleen een orgasme ervaren in de “draak bestormt het fort van Golutvin” terwijl ze tegelijkertijd de G-, K- en U-punten stimuleren? Gelukkig is sekspraktijk veel eenvoudiger dan theorie..

Niettemin laat al deze aanvullende literatuur het gevoel achter dat de enige manier om een ​​vrouw echt te plezieren is door a) een anatomisch naslagwerk uit het hoofd te leren, b) een tas met geavanceerde apparatuur uit een sekswinkel te halen, en c) een meer ervaren vriend mee te nemen. met jou. Is alles echt zo dramatisch en kunnen vrouwen alleen een orgasme ervaren in de pose van “draak die het fort Golutvinsky bestormt” met gelijktijdige stimulatie van de G-, K- en U-punten, op voorwaarde dat de X-functie constant naar nul neigt? Gelukkig is sekspraktijk veel eenvoudiger dan theorie..

1. Noem haar bij naam

Ira, 28 jaar oud: “Als een man me tijdens seks bij mijn naam noemt, is dat heel spannend. Ik voel dat het op dit moment niet het abstracte vrouwenlichaam is dat hem prikkelt, maar ik, dat hij aan mij denkt, dat hij mij wil. Elke vervreemding en beperking hiervan verdwijnt onmiddellijk “.

Wat zeg je meestal in bed? “Ja … zo … nou … wow!” Maak deze combinatie van vijf woorden een beetje ingewikkelder door haar naam erin te proppen. “Ja … Masha … zoals dit … Masha … nou … Masha … wow … Masha!” En laten we hopen dat haar naam eigenlijk Mashenka is.

2. Speel met haar haar

Marina, 23 jaar oud: “Als mijn vriend mijn haar aanraakt en kust, krijgt mijn hele lichaam kippenvel en wil ik meteen bij hem in bed.”.

Het hele lichaam van een vrouw is dicht bedekt met haar. Nee echt. Als je het niet gelooft, breng dan een vergrootglas naar je slaapkamer en neem een ​​kijkje. (Een blauwe plek onder het oog gaat snel voorbij en de opgedane kennis blijft levenslang.) Elk microscopisch haar is een soort antenne die excitatiesignalen naar nabijgelegen zenuwuiteinden zendt. Als je alleen de haren aanraakt, zonder de huid aan te raken, om het signaal niet te “blokkeren”, is een vrouw meer opgewonden dan bij een directe aanraking. Maar dit is niet zo eenvoudig: de haren zijn te kort (of zelfs helemaal verwijderd bij de wortel). Gelukkig heeft de vrouw langere antennes op haar lichaam, die gemakkelijk kunnen worden geaaid, gevingerd en gegolfd, waarbij direct contact met de huid wordt vermeden. Bijvoorbeeld op haar hoofd. Nou, waar kun je anders vinden.

3. Kus haar

Vika, 29 jaar oud: “Het belangrijkste bij seks is een kus op de lippen. Dit is het meest intieme, het zachtste, het meest opwindende en het beste van alles waartoe een man in staat is. “.

Wat betreft “het beste waartoe ik in staat ben” – hier valt natuurlijk tegen te spreken. Het volstaat bijvoorbeeld te herinneren aan de landing op de maan of in de hoek, genomen door Akinfeev een minuut voor de finale … Desalniettemin houden vrouwen ervan om gekust te worden. Hoewel ze veel te kussen hebben, houden ze een kus op de lippen voor honderd procent hit in de top tien..

Vergeet ook jezelf niet!

  • Egoïstische seks: 12 nieuwe manieren om je seksuele sensaties aan te scherpen

Vika, 29 jaar oud: “Hij begint met een lichte aanraking van zijn lippen op zijn lippen, dan begint zijn tong gemakkelijk om zijn mond te glijden, baant zich een weg naar mijn tong, beweegt ritmisch, maar niet te snel. Zo’n heerszuchtige en zachte kus maakt me meteen duizelig! “

4. Streel haar gezicht

Lisa, 32 jaar oud: “Ik vind het heerlijk als mijn man met zijn vinger over mijn jukbeenderen strijkt, mijn kin kust, mijn wenkbrauwen en oogleden aanraakt. Ik zie dat hij me bewondert, en op dit moment voel ik me de mooiste vrouw ter wereld. “.

We letten pas op het gezicht van een vrouw na een visuele inspectie van de onderste verdiepingen. Bij vrouwen is het anders. Ze zullen nooit achter een man met een goed figuur aan fluiten, als ze er niet met eigen ogen voor zorgen dat hij een complete set op zijn hoofd heeft: wenkbrauwen, neus, kin. Damesvloer waardeert over het algemeen details meer dan algemene plannen. Voor een vrouw is het gezicht de basis van de fundamenten, de spiegel van de ziel, en daarom kan ze miljoenen geld en manuren besteden om het te schilderen, masseren, slijpen en opereren..

5. Bereid het gebied voor

Agnia: “Het lijkt mij erg belangrijk dat de man bij wie je thuiskwam overal orde had. Ik heb het niet over het feit dat de boeken waterpas zijn en er geen stof is – dit is onzin. Maar schoon linnengoed, bestellen in de badkamer, een schoon hemd dat ik zou kunnen aantrekken – dit alles zou getuigen van zijn aandacht voor mij. En als hij ervoor zorgt dat er water, fruit, snoep en brandende kaarsen naast het bed staan, dan zal ik besluiten dat dit de beste en meest zorgzame minnaar is! “

En vergeet niet Lord Marlborough in de achterkamer op te sluiten. Vrouwen houden van honden, maar ze hebben het moeilijk om een ​​orgasme te krijgen als buldoggen snuffelen en aan hun hielen likken..

6. Laat haar niet los

Lena, 25 jaar oud: “Ik vind het vooral heerlijk als een man me tijdens de seks met zijn handen blijft strelen. Niet alleen mijn knie of elleboog grijpen, maar zijn handpalmen over mijn heupen, buik, rug en borst laten lopen. Waarschijnlijk is het erg moeilijk – omdat maar heel weinig mensen het doen “.

Naïeve Lena! Dit is natuurlijk niet moeilijk voor ons, maar op de een of andere manier bereiken niet alle handen het. Hoewel hier een rationele korrel in zit: terwijl de man wordt afgeleid door strelingen en stimulatie, vertraagt ​​hij het begin van zijn orgasme en versnelt hij het begin van het vrouwelijke.

7. Raak zachtjes aan

Natasha, 27 jaar oud: “Veel mannen grijpen eerst hun tepels, maar slechts weinigen weten hoe ze er goed mee om moeten gaan. Het is een feit dat de tepels van vrouwen erg gevoelig zijn en een ruwe aanraking niet alleen niet prikkelt, maar integendeel ongemak veroorzaakt. Ik vind het veel leuker als een man het gebied naast hem streelt dan direct op deze knop drukt. Als dit voorzichtig en voorzichtig gebeurt, word ik echt opgewonden. “.

Vrouwen en ik hebben verschillende opvattingen over de uitdrukking “voorzichtig behandelen”. De vrouwelijke verbeelding tekent katoenen ballen en veren, maar we stellen ons liever een nulhuid voor. Gebruik daarom een ​​beproefde methode: voordat u naar interessante voorwerpen grijpt, moet u uw vingers aflikken. Vocht beschermt het gevoelige gebied zelfs tegen extreem energetische gevoeligheid.

8. Geef haar gewaagde complimenten.

Irina, 23 jaar oud: “Vroeger was ik nogal verlegen en schaamde ik me zelfs om me uit te kleden, maar mijn laatste vriend veranderde me in een heel andere vrouw. Hij vertelde me constant dat ik de mooiste, de meest sexy was, dat hij gek aan het worden was, dat alle andere vrouwen naast me absoluut niets waren. Ik was er zo aan gewend om over mijn onweerstaanbaarheid te horen dat ik het zelf geloofde en me nergens meer voor schaamde. “.

Complimenten over ogen en haar doen ook geen pijn. Toch weet ze al dat ze er vandaag geweldig uitziet. Ze werd hierover geïnformeerd door haar kapper en die honderdtachtig collega’s die op het werk niets meer te doen hebben dan van kantoor naar kantoor zwerven en complimenten strooien. Maar alleen van jou kan ze erachter komen dat ze een kont heeft – word gewoon gek, en in bed beweegt ze zich als een pornoster. (Tenzij je beste vriend Dimon haar erover heeft geïnformeerd. Uit jouw woorden natuurlijk.)

9. Ga in een cirkel

Natasha, 35 jaar oud: “Een goede minnaar verschilt van een slechte minnaar doordat hij alles van nature doet. Als hij een vrouw streelt, vindt hij niets uit, maar volgt hij gewoon de manier waarop de natuur het vrouwenlichaam heeft geschapen. We bestaan ​​tenslotte allemaal uit doorlopende cirkels: borsten, billen, lippen, wangen, knieën … En de handen van de man, die deze cirkels zachtjes herhalen, wekken de stem van de natuur in een vrouw, veranderen haar in een vrouw, in een dier – wachtend en gepassioneerd “.

Dus we bewegen ons in een cirkel. Hoewel het leuk zou zijn om erachter te komen wat voor soort vrouw deze Natasha gaat veranderen. Er zijn er die, op het hoogtepunt, het liefst eten met hun huwelijkspartners..

10. Eindig op tijd

Anya, 26 jaar oud: “Ik kan niet altijd een orgasme bereiken, en niet omdat een man iets verkeerd doet, het is gewoon dat ik soms slaag, en soms niet. En het is heel goed als een partner dit begrijpt en seks niet verandert in een eindeloze, uitputtende race voor de bluebird. Daarna zal ik me nog steeds schuldig voelen voor het feit dat hij zo hard heeft geprobeerd, maar ik kon het niet. Laat hem me gewoon waarschuwen dat hij klaar is om te eindigen, en als ik voel dat ik zelf de climax kan bereiken, zal ik hem zeggen: “Een beetje meer, schat!” En als ik zeg: “Ja, ik wacht op jij! “, Laat hij dan afmaken”.

Alle seksuologen en alle vrouwen verzekeren: een vrouw kan volledige voldoening halen uit seks zonder zelfs maar een orgasme te hebben. Jij en ik zullen dit niet begrijpen, maar we zullen hun woord geloven..

11. Verander het script

Tamara, 31 jaar oud: “Voor mij is het belangrijkste bij seks het moment van verrassing. Als het hele programma van tevoren bekend is, is het moeilijk om echt opgewonden te raken, en als het zich van dag tot dag herhaalt … Hier beginnen vrouwen hun mannen te bedriegen. “.

Zelfs als je vriendin nog nooit klachten heeft geuit over de routine in seks, wil dat nog niet zeggen dat hij er helemaal tevreden mee is. Ook jij maakt geen schandalen, want zes maanden lang heb je ‘heroïsche knoedels’ gekregen als ontbijt, lunch en diner. Toch zou een bepaalde variatie in uw dieet u niet afschrikken, toch? Hier is zij ook. Bovendien is het, om deze variant te introduceren, absoluut niet nodig om uw penis te vergroten door een operatie en naar bed te gaan in een leren korte broek en handboeien. Het volstaat om de gebruikelijke procedure enigszins aan te passen. Heb je haar altijd eerst op de lippen gekust, dan op de borst, en dan op de navel, en daarna in een missionaire positie gegaan en in doggy style beland? Begin vandaag met navel en doggy style, eindig met hartstochtelijke kussen, en verlaat de missionaris in het algemeen voorlopig. Een week van dergelijke oefeningen – en het is mogelijk dat het meisje op een dag ook de grenzen van haar bewustzijn zal verleggen en pizza zal bestellen.