Modafinil en libido: wat moet je verwachten?

Praat over Modafinil pillen zijn gebruikelijk op de meeste werkplekken. Ga naar Silicon Valley – de “technische hub,” en jij’u krijgt verbazingwekkende onthullingen over hoe leidinggevenden, topprofessionals en werknemers modafinil gebruiken om slechts één reden – om hun cognitieve prestaties te verbeteren.

De bijwerkingen zijn gering. U’ll horen van hoofdpijn, rugpijn, duizeligheid, misselijkheid, verstopte neus, diarree, slapeloosheid, of maagklachten, onder anderen. Maar er wordt niets gezegd over sex-gerelateerde bijwerkingen.

We willen graag begrijpen hoe onze gezondheid reageert op een bepaald medicijn. Je kent medische labtests, vooral bij ratten. Met nieuwsgierigheid proberen de meeste mensen de bijwerkingen van modafinil te begrijpen op basis van laboratoriumresultaten. Maar toch blijft de vraag. Wat doet modafinil met onze libido?

Hier is de omvang van wat u moet weten.

modafinil bestellen

Modafinil en geslacht

Met beperkte informatie over hoe modafinil en seks zich met elkaar verhouden en de gevolgen ervan, is dit onderwerp Algemeen en Breed online besproken. Google alles wat betrekking heeft op seks en modafinil, en je krijgt veel mensen met gemengde meningen bespreken hetzelfde.

Heeft modafinil ruïne seks of niet? Wat zijn de ernstige gevolgen? Wat zegt onderzoek erover? Heeft deze med libido te verhogen? Wat de resultaten die je krijgt, een is duidelijk: modafinil heeft gemengde reacties als het gaat om seks. Hoewel dit medicijn beperkt onderzoek naar seks heeft, zijn er nog steeds een aantal belangrijke aspecten die elke patiënt moet overwegen.

Is Het Veilig??

De veiligheid van medicatie sterk afhankelijk van uw algemene gezondheidstoestand evenals de naleving van medicatie. Modafinil is het veiligste slimme medicijn dat wordt geleverd met minder bijwerkingen die na enige tijd verdwijnen bij continu gebruik.

De veiligheid van modafinil bij seks is nog niet gecontra-indiceerd. Maar getuigenissen en beoordelingen laten zien dat deze med een aantal voordelen en nadelen heeft. De waarheid is dat sommige mensen ervaren een verandering in hun seksuele gedrag.

Maar modafinil is veilig. Het heeft geen levensbedreigende ervaringen. De beste manier om veilig te blijven op deze drug tijdens het aangaan van seks is om de effecten van modafinil en uw libido te begrijpen. Dit is geen directe bijwerking.

Als het’s een bedreiging voor uw seksleven, gezondheid beoordeling om het probleem te diagnosticeren, en hulp van een medische specialist nodig is. Aanpassing van het geneesmiddel en andere nuttige aanbevelingen kunnen in orde zijn.

Heeft Modafinil Verminderen Geslacht Verlangens?

Over het algemeen ervaren de meeste mensen geen problemen met hun seksuele verlangens wanneer ze modafinil gebruiken. Maar negatieve effecten en voordelen kunnen niet worden uitgesloten.

Bij sommige mannen kan consistent gebruik van modafinil een tijdelijke erectiestoornis (ED) veroorzaken, terwijl sommigen melden dat dit med is als een remedie voor hun PE (het verhoogt en verlengt seks verlangen). Ook, een aantal vrouwen melden dat hun seksuele verlangen wordt verhoogd, terwijl op deze drug. Dit is een ander voordeel voor de meeste vrouwen. Het maakt ze actiever en in staat om te genieten van seksuele activiteiten.

Voor de meeste mensen, vooral vrouwen, betekent het corrigeren van hun seksuele verlangen naar normaal een verlaging van de dosissterkte tot 100 mg of 50 mg modafinil.

Mijn persoonlijke ervaring: 3 dagen na het begin van het gebruik van modafinil namen zowel Mijn als haar seksuele verlangen toe. Voor de behandeling was haar geslachtsgemeenschap frequentie 3-6 keer per maand en na deze behandeling wilde ze bijna elke dag seks. Ze heeft voortdurend gedachten over seksualiteit. Ik nam modafinil samen met Cialis daily (5 mg) wanneer dat nodig was om hyperseksualiteit te ervaren en sneller hard te worden.

Mogelijke problemen met seks op Modafinil

Terwijl het’s een extra voordeel om libido te stimuleren bij vrouwen, sommige mannen vinden zichzelf in de problemen na het gebruik van deze drug, terwijl anderen vinden het als een boost aan hun libido.

In beide gevallen mag modafinil alleen naar behoefte worden gebruikt als het wordt gebruikt als een off-label medicijn, met name voor cognitieve functies. Hier is gedetailleerde informatie over de problemen modafinil kan bijdragen aan seksueel gerelateerde activiteiten.

Hyperseksualiteit

Terwijl modafinil een zeer krachtig medicijn is om de geest te stimuleren en cognitieve functies te stimuleren, kunnen kansen op hyperseksualiteit optreden. Wanneer onder modafinil, obsessie met seksuele gedachten, driften, of gedrag kan sterk worden verhoogd.

Hyperseksualiteit gebeurt vaak wanneer een individu hogere dosissen gebruikt die voorbij de maximum geadviseerde 400 mg per dag zijn. Een geval van dit incident is een man die zijn dosis verhoogde tot 800–1000 mg per dag als gevolg van drugsverslaving (wat ook een verslaving kan zijn) [1]. Hij behandelde bipolaire affectieve stoornis, maar de effecten van deze dosering leidden tot symptomen gerelateerd aan hyperseksualiteit. .

Het verhogen van de dosering deed’t veranderingen aan te brengen in zijn stemmingen, maar resulteerde in een verandering in zijn seksuele gedrag. Hij zou spontane erecties ontwikkelen en zich opgewonden voelen, zelfs bij het zien van vrouwen in de buurt, en de frequentie van zijn Masturbatie steeg tot 10–12 keer per dag.

De effecten van het krijgen van hyperseksualiteit kunnen worden gerelateerd aan de verhoging van Modafinil in dopamine concentratie in de hersengebieden verbonden met beloning wegen. Vaak kan dit riskante besluitvorming bevorderen, waaronder tekenen van hyperseksualiteit.

Modafinil kan libido bij vrouwen verhogen. Kan dit zorgen voor een beter orgasme tijdens seksuele activiteit? Dat’s zo belangrijk voor meisjes tijdens geslachtsgemeenschap. Er’s is een verslag van een vrouw met idiopathische hypersomnie die dagelijks modafinil 200 mg gebruikt om haar aandoening te behandelen [2]. Binnen twee weken na het begin van de medicatie begon ze verhoogde seksuele verlangens te ontwikkelen – het hebben van voortdurende gedachten over het en willen coïtus elke dag.

Na het verlagen van de behandeling met modafinil tot 100 mg / dag en vervolgens tot 50 mg / dag, keerde haar seksuele verlangen terug naar normaal.

erectiestoornis

ED is een probleem mannen don’t willen ervaren terwijl onder deze medicatie. Naarmate het gebruik van modafinil toeneemt, krijgen meer mensen verschillende maar zeldzame bijwerkingen op hun libido. Soms doodt deze pil hun libido. Het is zelfs vreemd omdat er geen melding wordt gemaakt van seksuele afwijkingen tijdens het gebruik van modafinil. Sommige bijwerkingen van het nemen van een bepaalde med kan permanent zijn, terwijl anderen duren alleen voor de tijd dat u onder medicatie.

Bijvoorbeeld, een man die reageert op een draad in Reddit informeert zijn Redditors over de ervaring van het worden “pijnlijk bewust” van zijn eigen penis en “ik heb er uren over nagedacht” na inname van modafinil [3]. Aan de andere kant, de meeste mannen zijn touting deze slimme drug als “magie in een fles,” wat leidt tot een toename van de libido.

Als een feit, geen medicijn werkt hetzelfde voor elke persoon die het neemt. Zelfs doseringsaanpassing kan een grote invloed hebben op de manier waarop medicatie reageert op de behandeling.

In een ander geval nam een man 50 mg modafinil en verhoogde later de dosering tot 100 mg / dag. Zijn ervaring met de kwaliteit van de erectie van de penis was lager dan normaal. Hij had geen ochtend stemmingen zoals altijd. Verder ervoer hij ook milde bekkenpijn recht boven zijn geslachtsdelen en milde pijn in een van zijn testikels [4]].

Of deze 20-jarige man, die normaal intermitterend vasten heeft, nam 100 mg en later 200 mg en bereikte geen gunstig effect van dit medicijn [5]. Maar wat de gevolgen? Hij vond het vrij moeilijk om een erectie te krijgen en vast te houden. Na het veranderen van zijn eetgewoonten naar normaal, zijn libido verbeterd, maar niet zoals het vroeger was. Kan een dieet een factor zijn voor ED tijdens gebruik van modafinil?

Volgens NetDoctor is het verminderen van libido en erectiekwaliteit een verontrustende bijwerking van modafinil die een paar mensen treft. In de meeste gevallen, het verbetert de erectie en uithoudingsvermogen, waardoor een wilde boost in libido. Deze ervaring komt vaker voor. Maar het is ook aangetoond dat een’s mojo.

De oplossing hiervoor is om te overleggen met een medisch specialist om een grondige gezondheidsbeoordeling uit te voeren. U dient ook eventuele medische geschiedenis te melden’heb ooit gehad.

Premature Ejaculatie

De toediening van d-modafinil (d-isomeer) kan de latentie tot ejaculatie bij ratten uitbreiden zonder seksueel gedrag te onderdrukken [6]. Dit geldt ook voor een man met levenslang PE die deze slimme drug gebruikt. Na het nemen van de medicatie voor twee weken, meldde hij een aanzienlijke verbetering van zijn PE terwijl wordt verdragen om de behandeling.

On-demand d-modafinil zou een effectieve remedie kunnen zijn voor mannen met levenslange PE. Dit is gunstig voor individuen in de uitbreiding van geslachtsgemeenschap als het vertraagt Ejaculatie. Dat’s het “af” van dit medicijn. Hoewel het leidt tot ongunstige bijwerkingen (van het belemmeren van erecties) bij sommige mannen, het drastisch verlengt de tijd om geslachtsgemeenschap uit te voeren in anderen.

Wat Zijn Positieve Effecten?

Gebruik van modafinil heeft verschillende voordelen. Het’s een zeer krachtige cognitieve versterker en waakzaamheid-bevorderende agent. De bijwerkingen zijn minimaal en goed verdragen in vergelijking met andere geneesmiddelen in zijn klasse. Dat’s waarom het’het is niet verwonderlijk dat deze med op grote schaal wordt gebruikt in het leger, door astronauten, professionals uit het bedrijfsleven en tech velden, artsen, en studenten.

Hoewel negatieve effecten kunnen bestaan zoals hierboven vermeld, de positieve effecten van deze tabs met betrekking tot seksuele drift zijn indrukwekkend. Voor vrouwen is een verhoogde libido gunstig. De meeste mannen ervaren verbetering in levenslange PE – vertraagde ejaculatie leidt tot langdurige seksuele activiteit.

Voor betere modafinil-prestaties moet u leren hoe u het kunt controleren. Als u dit medicijn gebruikt om iets te krijgen, zet uzelf erin. Don’t laat andere afleidingen invloed hebben op het beoogde doel, als het zou kunnen bijdragen aan andere nadelen, zoals hierboven vermeld.

Andere positieve effecten omvatten verbeterde seksuele ervaring als gevolg van de extra focus deze drug biedt. Het’s gemakkelijk om jezelf te vinden op het moment en zich te concentreren op de genoegens van seks. Met verbeterde uithoudingsvermogen, de meeste mannen don’t hebben moeite met het uitbreiden van hun vrijen vaardigheden een beetje langer. Dit moet natuurlijk komen na het nemen van deze slimme drug. Maar in zeldzame gevallen kan modafinil seksuele drang bij mannen belemmeren.

Of Modafinil vóór de seks moet worden ingenomen?

De uitkomst van modafinil en libido varieert van persoon tot persoon. En het innemen van modafinil voor of na de seks is een persoonlijke ervaring. Dit medicijn heeft gemengde reacties als het gaat om ED, PE en hyperseksualiteit.

Voor mannen die waarschijnlijk ED ervaren, worden goed eten en de dosering verlagen aanbevolen. In sommige gevallen, als dit medicijn bijdraagt aan uw impotentie, moet u zich onthouden van het gebruik – alleen als u het gebruikt voor cognitieve prestaties; anders moet een arts het juiste recept aanbevelen dat uw gezondheid het beste ten goede komt.

Over het algemeen hangt de beslissing om dit med toe te dienen voor of na de seks grotendeels af van uw gezondheid, de naleving van medicatie en andere factoren. Uw medisch specialist moet u gedetailleerde informatie geven over veilige medicatie na een diepgaande gezondheidsanalyse. Een focus op seksueel genot terwijl modafinil een belangrijke rol speelt bij het stimuleren van seksuele activiteit.

Conclusie

Modafinil is bekend als de veiligste slimme drug met zeer weinig maar kleine bijwerkingen. Hoewel er geen melding wordt gemaakt van de effecten van modafinil op seksuele drift, komen er meer rapporten binnen en onderzoek is nog gaande.

Of deze krachtige slimme drug verbetert uw cognitieve kracht, focus, en waakzaamheid zoals bedoeld of krijgt extra stap en stimuleren of uw seksuele drift te verminderen, is dit medicijn alleen goedgekeurd als een recept voor slaapstoornissen en de bijbehorende problemen. Don’t neem het als een PE remedie.

Modafinil kan seksuele drift positief of negatief beïnvloeden. Sommige van deze effecten zijn het gevolg van het nemen van hogere doses. Als u merkt dat ED optreedt na toediening van deze med, probeer dan de dosering te verlagen tot 100 mg of 50 mg / dag en volg de veranderingen. Let ook op tolerantie.

Hoewel deze problemen slechts een klein percentage van de mensen treffen, ’s een zeer ernstige zaak en vraagt meer aandacht. De bijwerkingen die seksuele drift beïnvloeden kan permanent zijn.

Als een tip, eet goed, drink water, en hebben een plan. En de beste manier om betere prestaties te bereiken is om dit medicijn te nemen en aan de slag te gaan voordat de effecten kick. Don’t wachten tot ze opstaan. Het won’t werk, en het kan vinden u gefocust op andere dingen, en de effecten kunnen niet worden doorgronden.

En onthoud – het mengen van drugs kan gevaarlijk zijn. Naleving van het voorschrift is van het grootste belang.

Verwijzingen

  1. Afhankelijkheid van Modafinil en hyperseksualiteit: een Case Report en herziening van het bewijsmateriaal. Sahoo Swapnajeet, BN Subodh en Gupta Gourav. Clin Psychopharmacol Neurowetenschappen. 2016 Nov; 14 (4): 402–404. Gepubliceerd online 2016 Nov 30. doi: 10.9758 / cpn.2016.14.4.402. Ncbi.nlm.nih.gov.
  2. Hyperseksualiteit na behandeling met Modafinil: een Case Report. Suheyla Doğan Bulut, Riza Gökcer Tulaci, Semanur Türkoğlu, Serdar Bulut, Sibel Örsel. Geraadpleegd Op Januari 2015. Researchgate.net.
  3. Modafinil en geslacht. R / Nootropics. Reddit.com.
  4. Modafinil geeft me erectiestoornissen — iemand anders ervaart dit? Geraadpleegd Op 22 Juli 2013. Bluelight.organisatie.
  5. Modafinil veroorzaakt erectieproblemen? R / afinil. Reddit.com.
  6. On-demand d-modafinil kan een effectieve behandelingsoptie zijn voor levenslange voortijdige ejaculatie: een casusrapport. Serefoglu EC. Andrologia. 2016 Feb;48(1): 121-2. doi: 10.1111 / en.12410. Ik Heb Een Vraag Over:. Ncbi.nlm.nih.gov.

MBBS, MD – Psychiatrie, Consultant psychiater