Voor seks omwille van. Hoe mannen relaties imiteren

Ik herinner me een man. Zoals het gisteren was. Hoewel we het hebben over een van die vluchtige en informele ontmoetingen, waarvan de helden elkaar de volgende ochtend na de seks in de regel vergeten. Maar er zijn virtuozen. Ze weten als het ware een stempel te drukken op een moeilijke en mysterieuze vrouwelijke ziel.

Vanaf de eerste minuten van kennismaking maakt zo iemand indruk. Maar niet via je eigen VIP, nee. Zijn wapen is oprechte bewondering voor jou.

Hij wordt ter plekke vermoord.

Hij kijkt je constant aan met ogen vol vreugde en verwondering en zingt, zingt, zingt.

– God, wat ben je mooi. Nu pas begrijp ik dat ik mijn hele leven naar je op zoek ben. Het voelt alsof je uit mijn droom bent getrokken. Ik zal je nooit meer ergens heen laten gaan.

Nou, we hebben onze oren opgehangen.

Zelfs als je ouder bent dan dertig, als je cynischer bent dan je zou moeten, als je de waarde van zijn woorden kent en, in het ene oor vliegen, ze, zonder te stoppen, onmiddellijk uit het andere vliegen, smelt je langzaam en stroom je onder de tafel. Of onder een bankje. Waar ben je daar, wie kent je. Zelfs jij, een afgezaagde tante, en dat dringt door. Dat wil zeggen, u gelooft het niet, maar het is leuk. Je smelt toch. Af en toe voel je je een man. Heb gelijk.

Overtuigend, verdomme. Oprecht. Hier is de kunstenaar. Grote en kleine academische theaters. Het is te zien dat hij in dit geval de hond at. Met het gewapende oog natuurlijk.

Als je al een beetje ontspannen bent en je hoede bent kwijtgeraakt, gaat de knappe man verder met het tweede deel van het plan. Nadat hij je ervan heeft overtuigd dat je nu voor altijd en altijd samen bent, begint de verraderlijke verleider onmerkbaar hints van je gezamenlijke toekomst in het gesprek te schroeven en bergen goud te beloven. Nou, het klinkt heel authentiek. Makkelijk en casual.

– Volgende week ga ik op zakenreis naar Kiev. Ik heb daar een paar favoriete winkels. Ik weet welke jurken jij nog mooier zult zijn. Fijne vloeiende zijde, eierschaalkleur, enkellange … Draag je een hoge hak? Ik zie al mentaal hoe ik met je arm in arm langs de dijk loop, en alle mannen keren ons jaloers achter ons aan. Begin volgende maand kun je een week op zee uitbreken?

Je begrijpt dat dit slechts een deel van het spel is. Verplicht programma. En je kent het hele script vooruit. Maar het is leuk om naar te luisteren. En ergens in het diepst van je ziel ben je nog steeds klaar om met hem mee te gaan naar de uiteinden van de wereld. Als hij maar bleef tjilpen. Zo vakkundig imiteert hij een ideale man die op het eerste gezicht smoorverliefd is, klaar om de hele wereld aan je voeten te werpen..

Virtuoos, zeg ik. Wat kun je hier zeggen? Het lijkt te hebben geslapen en gevlucht. Maar onder de reeks geliefden die de afgelopen tien jaar flikkerden, liet alleen hij goede herinneringen achter. Eigenlijk herinner ik me ook geen seks meer. Maar het feit dat hij zijn hele leven naar me op zoek was, zal ik bijna nooit vergeten.

Wel het is. Songtekst. In feite begrijp je alles en beschouw je, net als hij, de promenade van vandaag helemaal niet als het begin van een mooi liefdesverhaal met de aankoop van een huis aan de oevers van de Middellandse Zee of, in het slechtste geval, de Zee van Minsk, maar als losse seks zonder voortzetting. Maar terwijl je het verplichte deel van het spel ondersteunt, knik je in stilte naar al zijn beloften, waardoor je de illusie van vertrouwen wekt. Zoals het was. Oh nou ja. We hebben gezwommen, we weten het.

Over het algemeen bootsen beide partijen het begin van een relatie na. Het enige verschil tussen hen is dat een naïeve man in de meeste gevallen gelooft dat een gesmolten jongedame zijn verhalen voor de gek houdt, en daarom slaagde hij er zo gemakkelijk in haar op de allereerste kennismakingsavond in bed te slepen. Zonder zelfs maar aan te nemen dat ze aan zijn kant speelt. En een andere grote vraag is wie wie meer gebruikt. En dat deed hij echt. De ironie van het lot …

Soms wissel je bij het afscheid nog telefoons uit in een protocol. Je gaat hem natuurlijk niet bellen, je verwacht geen telefoontje van hem en in het algemeen heb je de spraakzame macho allang uit je geheugen gewist. Maar een man die overtuigd is van de kracht van zijn charmes vraagt ​​zich af: waarom is de telefoon stil? Hij heeft een al lang bestaand plan om zich te ontdoen van de obsessieve en verliefde jongedame die wacht op een eierschaaljurk. En zelfs plan B. In geval van overmacht. En je nam het en verdampte. Brak het gebruikelijke plan. Verbaasd.

Het is in een dergelijke situatie niet verwonderlijk dat een man er meestal niet tegen kan en, onverwachts voor zichzelf, uw telefoonnummer belt. Hij verontschuldigt zich dat hij lange tijd niet heeft gebeld, legt alles uit door het erg druk te hebben en biedt aan om elkaar te ontmoeten. Zijn stem klinkt niet meer zo zelfverzekerd. En toen.

Als de seks goed was, kun je instemmen met een tweede ontmoeting. Maar hier weten jullie allebei in de regel dat er geen derde keer zal zijn. Hij weet niet hoe hij met je moet omgaan. Iets past niet in het gebruikelijke patroon.

Nou, je hebt de jouwe.

Een ander ding is wanneer een meisje echt naïef overkomt. Hangt echt oren. Hij past jurken en graaft een kuil voor een zwembad in de tuin. Geestelijk.

Dus dat is het. We moeten het voor onszelf eens en voor altijd begrijpen. Hoe mooier een man zingt, hoe groter de kans dat het geleerde lied niet voor het eerst tot in de kleinste noot wordt herhaald. Hij zal liegen en niet met zijn ogen knipperen. En je smolt. Het is allemaal hetzelfde dat uit de Oeral, juist.

Een van mijn vrienden op dergelijke fietsen duurde bijvoorbeeld ongeveer een maand.

Op de allereerste kennismakingsavond speelde de man vakkundig een toneelstuk genaamd "Ik heb de droom van mijn leven gevonden en nu zijn we voor altijd samen".

Ze belde me met een triomfantelijke kreet.

– Hoera! Je zult niet geloven! Eindelijk vond ik mijn geluk! Geen wonder dat ik zoveel jaren heb gewacht. Het lot beloonde me. Ik ben niet bezweken.

Ik schrok enigszins van zulke gewelddadige uitingen van emoties na slechts één dag kennis te hebben gemaakt. Met betrekking tot dergelijke verhalen, meer dan sceptisch, probeerde ik zorgvuldig van mijn vriendin te achterhalen waarop haar idee is gebaseerd, dat dit het is – het geluk van haar hele leven. Geschenk.

Goed. In slechts één avond slaagde de spraakzame leugenaar erin zoveel sprookjes over hun toekomstige leven samen voor haar te zingen dat de jongedame, het wachten op gezinsgeluk moe, in een staat van euforie raakte. De werkelijkheid vervangen door een denkbeeldig beeld.

Ze verwierp mijn voorzichtige opmerking om niet met de paarden te rijden en zei dat ik niets begreep en dat dit het was. Hetzelfde.

– Oké, – denk ik, – we wachten. God sta hetzelfde toe. Wat spijt me, of wat.

Maar van buitenaf is het soms beter zichtbaar. Zeker als euforie, roze bril en stof in de ogen de directe deelnemer verhinderen het voor de hand liggende te zien. Eh …

Het duurde ongeveer twee weken, waarin de toekomstige, om zo te zeggen, echtgenoot haar meerdere keren per week bezocht, seks met haar had en in een onbekende richting vertrok.

Waar? Waarvoor? Aan wie? Een mysterie bedekt met duisternis. Ze wist absoluut niets over hem, leefde alleen volgens beloften en was volledig ondergedompeld in een illusoire wereld. Hij blies harde en geveinsde relaties.

– Hij zal zowat zijn zaken een beetje bij elkaar brengen, en we zullen naar de zee zwaaien.

– Hij staat op het punt de zaak een beetje te stoppen, en wij zullen voor een appartement zorgen.

Suggesties om samen ergens heen te gaan "Hier en nu" terzijde geschoven vanwege hun sterke werkgelegenheid. Zo ongeveer … en dan … Zodra, zo onmiddellijk. Ja. We zwommen, we weten het.

Ze was er zeker van dat ze een serieuze relatie hadden. Kijk, imitator. Hij speelde op de delicate meisjesachtige mentale organisatie en dorst naar huis en vakkundig gedumpt onder de dekking van de nacht.

Dat is goed. Ik zag door, huilde, werd boos en vergat het. Ik kwam met een lichte schrik weg.