Seks en relaties: mannelijke en vrouwelijke percepties

Een man heeft alleen seks nodig, een vrouw alleen een romantische relatie. Wie heeft nog nooit zulke opmerkingen gehoord? En inderdaad, van buitenaf lijkt het alsof ze van verschillende planeten kwamen: een man van Mars, een vrouw van Venus..

Natuurlijk verschillen mannen en vrouwen van elkaar, maar soms realiseren ze zich niet eens hoe diep dit verschil is. Heel vaak zijn vrouwen sceptisch en wantrouwend ten opzichte van mannen en beweren ze dat mannen altijd maar één geslacht aan hun hoofd hebben. Ze begrijpen gewoon niet dat mannen door intieme relaties echt kunnen bepalen hoe sterk hun gevoelens voor hun partner zijn. Het is seks waardoor mannen weten hoe graag ze bij deze of gene vrouw willen zijn..

Het is harmonieuze seks waardoor mannen ware liefde kunnen vinden, terwijl de meeste vrouwen pas een sterke seksuele aantrekkingskracht tot een bepaalde partner beginnen te voelen nadat ze hem hebben leren kennen. "dichterbij" die. doordrenkt met zijn innerlijke wereld, pas nadat ze voelden dat het zo was "hun man". Het komt vaak voor dat een man op een bepaald moment seks wil, maar de vrouw is nog niet klaar voor hem, en dan begrijpt de man simpelweg niet waarom hij afgewezen wordt: hij begint in alles naar redenen te zoeken, maar niet in de psychologie van een vrouw.

Natuurlijk kan een man voelen dat hij geliefd is en gewoon door het juiste gedrag van een vrouw, door haar houding ten opzichte van hem, maar het echte gevoel dat er van je wordt gehouden, komt alleen bij een man door prachtige, harmonieuze seks met zijn vriendin..

Bij vrouwen is echter niet alles zo eenvoudig. Ook voor hen laat harmonieuze seks je als het ware weten "de andere kant van de medaille" verliefd, d.w.z. kijk naar een man vanuit een iets andere hoek. Vaak vindt een honger naar liefde in haar ziel zijn verzadiging door het besef hoe hartstochtelijk haar uitverkorene haar wil, hoe teder hij voor haar is op momenten van intimiteit.

In feite is seks juist het onderscheid tussen romantische vriendschap tussen een man en een vrouw en huwelijks- en liefdesrelaties. Inderdaad, om seksuele relaties harmonieus en warm te laten zijn, is het helemaal niet voldoende om de seksuele instincten te volgen die inherent zijn aan ons door moeder natuur. In de moderne samenleving speelt seks een veel grotere rol dan in voorgaande generaties. U hoeft niet ver te gaan – weet u nog hoeveel u van hart tot hart de geheimen van seksuele relaties met uw ouders en grootouders besprak? En over het algemeen stelt de moderne samenleving haar eigen eisen aan seks, alsof ze haar vaardigheden en een gedragscode in bed dicteert, hoewel het voor vorige generaties allemaal totaal anders was.

Goede seks is belangrijk voor beide geslachten. Het is belangrijk voor een man om te voelen dat seks met hem niet minder prettig is voor zijn partner dan voor hemzelf. Mannen hebben vaak apathie en een trage bui als ze zien dat hun partners cool genoeg zijn over seksuele relaties met hen. Voor vrouwen is goede seks in feite niet minder belangrijk dan voor mannen, maar ze hebben er een sterke behoefte aan wanneer er emotionele ervaringen opkomen, wanneer er al platonische liefde is gekomen..

In het algemeen is het interessant om het volgende feit op te merken – het betreft de meeste mannen (volgens mijn observaties) – in het begin zijn seksuele relaties met een partner voor velen meer mechanisch van aard en duurt het proces van intimiteit zelf niet lang, terwijl voor vrouwen alles andersom gebeurt. Laat me het uitleggen met een voorbeeld: als een jonge man bijvoorbeeld terugkeert van een zakenreis, wil hij zijn jonge vrouw zo snel mogelijk in bezit nemen, hij heeft hier een sterke behoefte aan, terwijl het voor een vrouw vaak meer is belangrijk om eerst te communiceren, leer al het interessante nieuws van haar man voordat je met intimiteit begint. Het niet begrijpen van dit simpele verschil in de psychologie van de seksen kan een man misleiden, waardoor hij het syndroom krijgt "afgekeurd", en een vrouw heeft het gevoel dat ze openlijk wordt gebruikt, en zelfs niet zichzelf, maar uitsluitend haar lichaam.

Het is belangrijk op te merken dat wanneer een man een gevoel van verliefdheid overkomt, hij onmiddellijk een sterke seksuele aantrekkingskracht ontwikkelt tot het object van zijn liefde en dat het soms veel moeite kost om zichzelf in te houden wanneer hij met zijn geliefde vrouw communiceert. naar "hou je handen op". Dit is wat veel vrouwen in de waan brengt dat mannen alleen seks van hen nodig hebben, hoewel dit niet de manier is om te zuigen. Mannen, in feite, net zoals vrouwen liefde nodig hebben, ervaren alleen vrouwen eerst spirituele ervaringen, fantasieën, en dan, via hen, komen ze in de behoefte aan seksuele relaties met hun liefdesobject, en mannen, integendeel, door seksuele aantrekkingskracht komen op de behoefte aan spiritueel emotioneel gevoel van je partner.

Dus zodra een vrouw de ware motieven begint te beseffen die mannen drijven door de manifestatie van hun seksualiteit, begint ze onmiddellijk naar mannen te kijken. "onder een andere hoek" en begint mannelijk gedrag met begrip waar te nemen.

We weten allemaal heel goed hoe belangrijk een gesprek is voor de meeste vrouwen. "hart-tot-hart", het gevoel hebben dat de partner zich met haar inleeft in haar geneugten en mislukkingen in het leven. Wanneer een vrouw spiritueel emotionele verbondenheid met haar partner voelt, komt de behoefte aan seksuele intimiteit met deze specifieke persoon naar haar toe. Het bekende gezegde dat de weg naar het hart van een man door zijn maag loopt, is oneerlijk. 🙂 In feite begrijpt een intelligente vrouw dat het punt hier helemaal niet in de maag ligt, maar in zichzelf, in haar houding ten opzichte van een man. Het is erg belangrijk voor een man om te beseffen dat een vrouw zijn steun en steun nodig heeft, dat ze op hem hoopt in het leven. Als een man moe thuiskomt na een dag hard werken, hoeft zijn vrouw hem alleen genegenheid te tonen, voor hem te zorgen en vermoeidheid te verlichten. Net zoals een dorstige man in de woestijn geniet van de gedachte aan een glas water, zo ervaart een man sterke emotionele emoties wanneer hij seks heeft met zijn geliefde vrouw..

Dus wat voor soort seks kun je harmonieus noemen? Ooit bedreef ik de liefde in de natuur met een jonge man, met wie ik op dat moment al bijna een jaar had ontmoet. Wanneer "een bedrijf" het was gedaan, hij begon me plotseling te bombarderen met complimenten: ze zeggen in mijn leven dat ik nog nooit zulke sensaties had ervaren en nog nooit zo’n sterk orgasme had meegemaakt en zo. Blijkbaar verwachtte hij een soortgelijke reactie van mij, maar ik wilde helemaal niet huiveren en ik bekende hem dat ik niets bijzonders direct in deze specifieke seksuele handeling vond, MAAR ik ervoer een vreselijk aangenaam gevoel dat na een jaar van nauwe communicatie, als het lijkt Je kent iemand al als schilferig en je kunt nergens mee wegkomen, hij had zulke sterke emoties: dit was blijkbaar iets dat Seks met een hoofdletter kan worden genoemd: met andere woorden, ik heb een kick van zijn gedrag en gevoelens, terwijl ik mezelf "mechanisch" kant van de vraag hield me niet echt vast. Het was na dit moment dat ik begon na te denken over wat seks nog steeds echt seks maakt en kwam tot de conclusie dat dit liefde is (met een hoofdletter!).

In het algemeen, als ik nadenk over het onderwerp seksuele relaties tussen een man en een vrouw, wil ik opmerken dat voor veel vrouwen (en voor mij in het bijzonder!), Naast de emotionele, d.w.z. spirituele eenheid met een partner, een belangrijke factor is het feit van hoe een man de seksuele behoefte van een vrouw begrijpt en voelt.

Ik wil mijn mening met je delen, hoewel mannen het misschien niet met me eens zijn, maar ik merkte niettemin voor mezelf op dat veel mannen zichzelf beschouwen als bijna super-duper-experts op het gebied van seks, hoewel er in feite zijn niet veel wat ze erin bedoelen. Ik bedoel niet dat ze niet weten welke bewegingen ze moeten doen)) Ik bedoel dat ze niet echt een heel duidelijk idee hebben van wat er moet gebeuren om een ​​vrouw tot een orgasme te brengen.

Als je een man bent, zeg je: "Ha, hoe kan ik weten of ik geen vrouw ben?" Hoe dan ook, tegenwoordig, in gesprekken met mannen die ik vaak hoor, zeggen ze dat ik een meisje heb ontmoet en dat alles goed zou komen, maar in bed "logboek", ijskoud en ze zeggen dat ik medelijden heb met de armen. Bovendien hebben deze mannen de neiging om alles en iedereen de schuld te geven, maar niet zichzelf, voor het feit dat ze er nooit in zijn geslaagd "wakker worden" vrouw. Over het algemeen sloeg een jonge kerel me onlangs ter plekke met zijn spontaniteit: ze zeggen dat hij er plotseling achter kwam: denk er eens over na. dat zijn vriendin hem zo aait en op die plaatsen waar ze zou willen dat hij haar aaide: voor hem was het gewoon een schok, want zijn hele volwassen leven geloofde hij dat vrouwen alleen zijn penis wilden aaien. Over het algemeen blijkt een interessant iets: als het belangrijk is voor een man om snel te doen "hun zaken", voor een vrouw daarentegen: hoe langzamer het proces verloopt, hoe feller de sensaties. In het algemeen wil ik zeggen dat vrouwen het niet leuk vinden als mannen als dieren worden en, zoals ze zeggen, niet vrijen, maar gewoon haastig neuken.

Nog een interessant feit dat het vermelden waard is: mannen krijgen het hoogtepunt van hun plezier, op het moment dat de spanning afneemt, d.w.z. met het vrijkomen van sperma, bij vrouwen (ik ben ervan overtuigd dat voor de meerderheid!) het orgasme alleen maar intenser wordt met verhoogde spanning tijdens geslachtsgemeenschap.

Een andere interessante parameter die mannen en vrouwen onderscheidt, is seksueel zelfvertrouwen. In mijn herinnering zijn er meer dan één gevallen waarin ik schijnbaar zelfverzekerd ben, "ervaren" seksueel gezien werd een man die zich voordeed als een echte macho plotseling erg berucht en timide nadat een vrouw met wie hij een intieme relatie had, hem plotseling openhartige opmerkingen maakte over zijn techniek in bed of de grootte van zijn geslachtsdelen. Ik zeg dit om te benadrukken hoe, zoals ik het begrijp, de steun van zijn geliefde vrouw in deze kwestie belangrijk is voor een man. Als hij alles in bed met haar leert voor vijf plus, dan kan het alleen maar een glimlach op zijn gezicht toveren, zodat andere vrouwen hem daar niet over zijn seksuele tekortkomingen vertellen..

Over het algemeen is praten erg belangrijk. Praat eerlijk en eerlijk.

Wees niet bang of schaam je om je partner te vragen wat en hoe je het leuk vindt om in bed te doen. Dit is normaal en natuurlijk, wat betekent dat het niet lelijk is))

Integendeel, het gebrek aan dialoog op dit gebied kan tot trieste gevolgen leiden. Ik wil niet zeggen dat het zeker zal leiden, maar het is de moeite waard om over na te denken. Een van mijn studievrienden heeft het onlangs bijvoorbeeld bijna uitgemaakt met haar man, hoewel ze al een aantal jaren getrouwd waren en op de cursus als een voorbeeldig stel werden beschouwd (ze zagen er goed uit en leken met elkaar overweg te kunnen). Op mijn vraag over wat er is gebeurd bij een van de "vrijgezellenfeesten", aangeschoten, bekende ze me plotseling dat ze zes maanden geleden per ongeluk in de datsja sliep met een man die ze al sinds haar jeugd kende en met wie ze haar eerste platonische liefde had. Dus tijdens het seks hebben, voelde hij haar perfect, vroeg haar zachtjes en tactvol om haar voor te stellen wat ze leuk vond, en uiteindelijk: een week later keek ze haar man met totaal andere ogen aan en besefte dat hun relatie er altijd al was geweest. nogal cool. Hoewel, waarschijnlijk, de meeste vrouwen nog steeds onbewust geloven dat juist de man op wie ze verliefd zullen worden zonder geheugen, voldoende scherpzinnig en gevoelig moet zijn om te raden wat is en hoe ze het graag doet..

Ondanks het feit dat een dergelijke mening soms bestaat onder vrouwen, begint een vrouw, wanneer ze wordt geconfronteerd met een jonge man die in alle parameters lijkt te passen, behalve het bovenstaande, onbewust ernaar te streven om bij haar keuze meer door de rede dan door gevoelens te worden geleid. , alsof ze zichzelf ervan verzekerde dat ze nog steeds voorop loopt en ze zeggen dat de man precies zal worden zoals ze zich hem in haar dromen voorstelt. Het gevaarlijkste hier is dat iemand zo iemand bij je probeert te houden "door haak of door boef" Vrouwen IMITEREN vaak een orgasme bij intimiteit, hoewel ze het in werkelijkheid helemaal niet ervaren. Dit is een van de fouten die een vrouw in haar intieme leven maakt uit goede bedoelingen. Naar mijn mening is het veel beter om niet bang te zijn voor een openhartige dialoog met elkaar, zelfs om in het weekend samen literatuur over seksuele onderwerpen te lezen, als je wilt – MAAR zulke fouten niet te maken.

Je zou kunnen zeggen dat dit allemaal geweldig is, maar wanneer is de beste tijd om zo’n gesprek met een vrouw te beginnen? Het antwoord is simpel: zeker niet bezig met seks. 🙂 Het is beter om een ​​paar intrigerende vragen te stellen direct na de seks of op het moment van voorspel, wanneer een vrouw nog begrijpelijke antwoorden kan geven.

Zulke gesprekken zijn waanzinnig belangrijk, al was het maar omdat zowel mannen als vrouwen de neiging hebben om sommige dingen over relaties alleen te gissen en niet altijd de juiste conclusies trekken. Het was ooit een openbaring voor mij om ervoor te zorgen dat uitspraken zoals "ik ben nog niet klaar", "raak me niet zo aan, het doet me pijn", "je doet het verkeerd" enz. kan erg pijnlijk zijn voor mannen vanuit het oogpunt van hun mannelijke trots. Tegelijkertijd zijn veel vrouwen gewoon woedend als een man zich onmiddellijk na de seks op zijn zij draait en in slaap valt. Dit is op dat moment dat een vrouw alles keer op keer wil beleven.!

Laten we het nu hebben over hoe mannen en vrouwen hun succes in seks al dan niet evalueren..

Volgens mijn observaties hebben mannen de neiging om hun succes of niet succes in seks te bepalen aan de hand van het aantal orgasmes dat vrouwen ervaren terwijl ze de nacht bij hen doorbrengen. Als een vrouw geen tekenen van orgasme vertoont tijdens geslachtsgemeenschap, is dit een signaal voor een man dat alles niet dankbaar is jegens God. Maar hier is het niet altijd een kwestie van een man, want, in tegenstelling tot mannen, die een orgasme kunnen ervaren als gevolg van elke geslachtsgemeenschap, kunnen vrouwen het niet elke keer ervaren, hoewel dit helemaal niet betekent dat seks zonder orgasme is onaangenaam voor hen. Maar wat maakt harmonieuze seks zo gedenkwaardig. wat maakt het anders dan normaal ("standaard-") geslacht?

Als u over dit onderwerp een enquête onder mannen en vrouwen uitvoert, vindt u behoorlijk interessante antwoorden. Mannen zijn hier dus bijvoorbeeld geneigd om meer te praten over de inspanningen die ze hebben gekost om een ​​vrouw tot echte extase te brengen, terwijl vrouwen zich daarentegen meer zullen concentreren op de emotionele kant die voorafgaat aan geslachtsgemeenschap zelf, dan op de fysiologische kant. proces als zodanig..

Mannen en vrouwen streven hetzelfde na, maar ze doen het op volledig tegenovergestelde manieren. Dit is precies de belangrijkste reden voor het verkeerd begrijpen van de seksen. Laten we aandachtiger naar elkaar luisteren, niet alleen naar onze gevoelens, maar ook naar de gevoelens van een partner.!