Waar vind je een meisje voor één nacht en hoe praat je over seks?

Inhoud

Christian Ferrer, Unsplash

Seks met onaantrekkelijke meisjes versus seks met schoonheden

Hoeveel heb je gehad??

In de moderne realiteit is niemand verrast door het feit dat twee mensen elkaar maar één keer kunnen ontmoeten, spontane seks kunnen hebben en voor altijd afscheid kunnen nemen. Tegelijkertijd zijn er geen statistieken die zeker zouden zeggen dat mannen of vrouwen vatbaarder zijn voor dit “fenomeen” – iedereen zondigt dit gelijkelijk. Het pluspunt van zo’n experiment is een opwindende sensatie, een beetje adrenaline, een gevoel van passie voor een vreemde, die je nooit meer zult zien. Dat is de reden waarom bijna iedereen in de wereld zo’n ervaring heeft gehad, want dit is een manier om de boel wakker te schudden en wat inspiratie op te doen..

De vraag is anders: waar vind je een meisje voor één nacht en hoe praat je over seks? Niet elke schoonheid gaat akkoord met een avontuur. Uiterlijk bevrijd en overal op voorbereid, blijken de dames “stoere gek” te zijn, terwijl de voor de hand liggende stille alleen maar dromen dat jij ze tegen de muur drukt en in hun slipje kruipt. Waar vind je een betaalbare partner en wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde locaties? Hoe de communicatie en de date te organiseren en vervolgens correct afscheid te nemen? Dit alles kom je te weten in ons artikel, en binnenkort kun je van je saaie avond een erotisch avontuur maken.

Amy Geier, Unsplash

De zekering plaatsen

Er zijn belangrijke punten waarmee u rekening moet houden als u eenmalige seks voor uzelf gaat hebben. Als je ze veilig vergeet, bestaat het risico dat je niet alleen geen intimiteit zult hebben, maar dat er ook een paar extra complexen zullen verschijnen..

1. Overdrijf het niet met uiterlijk

Je hoeft het rokkostuum dat je het laatst droeg bij het afstuderen van je middelbare school niet uit de kast te halen. God verhoede, haal strikte jassen uit de kast – het is niet nodig om de ambtenarij in te halen. Je gaat “jagen” op meisjes die klaar zijn voor losse seks, en niet op de inhuldiging van de president. Gebruik niet veel parfum en haargel, anders zie je eruit als een goedkope gigolo..

2. Gebruik geen voorbereide teksten

Het hele punt van daten voor de nacht is spontaniteit. Een toevallige ontmoeting, een luchtig gesprek, elkaar leren kennen en flirten – dit alles werkt beter dan welk afrodisiacum dan ook. En je hoeft niet te schitteren met een poëtisch geschenk, als je het in feite niet hebt. Het ziet er in ieder geval geveinsd en ongepast uit..

Hans Mendoza, Unsplash

3. Wees geen wellustig dier

Zelfs als je doel alleen seks is, betekent dit niet dat je een nieuwe kennis moet bespringen. Het wordt niet aanbevolen om de hand of taille van het meisje te intens vast te pakken. Alleen lichte en als het ware nonchalante accenten die jou en de dame helpen af ​​te stemmen op een romantische stemming.

4. Wees niet vervelend

Als je ziet dat de door jou gekozen metgezel helemaal niet gretig is om elkaar beter te leren kennen, dan is het beter om je gewoon beleefd te verontschuldigen voor je bezorgdheid en een stap opzij te zetten. Er zijn veel andere vrouwen om je heen, en daarom zul je er waarschijnlijk wel een kunnen vinden die honderd procent tevreden zal zijn met je bedrijf.

Er is natuurlijk geen uniek recept voor de perfecte “jacht”. Alles kan heel goed afhangen van zowel de gekozen locatie als het tijdstip van uw vluchten. Immers, ’s avonds zijn de dames veel relaxter, terwijl ze overdag nog steeds onder druk staan ​​van het werk. Probeer de stemming van je partner correct te raden, want zelfs het meest trieste en depressieve meisje kan opgewekt worden gemaakt en openstaan ​​voor experimenten als je een druppel charme aanzet.

Christian Ferrer, Unsplash

Clubs en bars

De ideale optie om een ​​losse minnares te vinden, is om ’s avonds naar de stad te gaan. Als de metropool na een dag werken afkoelt, gaan alle voormalige griffiers naar de club om te relaxen of om hun keel door te drenken in de bar. En meisjes zijn geen uitzondering. Ongeacht hun leeftijd en sociale status, veel van de eerlijkere seksen geven de voorkeur aan de vrolijke sfeer van een nachtclub boven rustige vrije tijd thuis. Alleen hier kun je tenslotte de hartslag van de stad voelen, nieuwe mensen ontmoeten en misschien een beetje flirten..

Daarom is naar de club gaan je onfeilbare manier om een ​​vriendin voor de volgende avond te krijgen. Niet alleen de ontspannen toestand van alle dames in de buurt zal je in de kaart spelen. Maar er is ook een zee van alcohol, die, zoals u weet, iedereen vriendelijker maakt. Ondanks de schijnbare eenvoud slagen veel jongens er echter in om, zelfs in zo’n sfeer van toegeeflijkheid, een heleboel fouten te maken. Als je niet op hun plaats wilt zijn en alleen thuis wilt masturberen, moet je verschillende clubregels kennen:

  • Kledingvoorschrift. Geen formele kleding tenzij u van plan bent de door u gekozen club te kopen. Ja, veel mannen rennen direct na kantoor naar nachtclubs om te ontspannen. Maar zelfs zij vinden een uitweg: ze doen hun jasje uit, doen hun stropdas uit. Als je de mogelijkheid hebt om thuis samen te komen, dan is het in dit geval beter om deze kans niet te negeren. Kies kleding voor de gekozen instelling en onthoud – sommige clubs vereisen een bepaalde stijl van gasten.
  • Gemakkelijk opladen. Ja, je mag wat drinken voordat je gaat jagen. Gewoon een beetje om de boel wakker te schudden en je voor te bereiden op het komende avontuur. Wat je zeker niet moet doen – dronken worden “in het bos”, want dan huurt u niet alleen voor uzelf geen beauty, maar gaat u ook niet naar de club zelf. Doseer daarom nauwkeurig de hoeveelheid alcohol om maar een klein beetje in “goede geest” te zijn, en niet in een toestand van “niet staan”..
  • Hygiënevoorschriften. Zorg ervoor dat uw mond fris ruikt en dat uw lichaam een ​​aangename geur afgeeft. Zorg ervoor dat je een douche neemt (indien mogelijk), scheer de stoppels eraf, breng deodorant en parfum aan. De hoofdregel hier is om geen liters parfum over jezelf te gieten, omdat een penetrante geur vrouwtjes misschien niet aantrekt, maar ze volledig en onherroepelijk wegjaagt..
  • Beschikbaarheid. Ja, als je echt indruk wilt maken op een vriend, dan moet je geld bij je hebben. Trakteer uzelf op een cocktail, bestel een taxi naar uw huis, koop goodies – dit alles vereist bepaalde kosten. U moet echter duidelijk begrijpen dat het niet alleen nutteloos is, maar ook gevaarlijk om een ​​enorme hoeveelheid cache bij u te verzamelen. Wijs daarom een ​​strikt gedefinieerd bedrag toe.

Het eerste dat u moet doen, is een drankje voor uzelf bestellen. Als je gewoon aan de bar zit en roofzuchtig rondkijkt in de kamer, dan zal dit je niet de beste reputatie bezorgen. En dus maak je meteen duidelijk dat je geld hebt en niet zo vaak bent gekomen om iemand op te halen als wel om te ontspannen van de gebruikelijke routine.

Als je een verveelde eenzame dame ziet en ze lijkt je mooi, aarzel dan niet om kennis te maken. Het zal een aardig gebaar zijn om uw “beschermeling” te behandelen. Je kunt het direct buiten de bar doen of een fles champagne naar haar aan tafel sturen. Als het meisje positief reageerde, start dan actievere acties..

Begin nooit een gesprek door hoeveel je geen seks hebt. Het onderwerp seks zelf is helemaal niet verboden, maar als je vanaf de eerste minuten begint uit te zenden over hoe je de borsten van je gesprekspartner leuk vond en hoe je het met je handen zou willen rimpelen, dan is het onwaarschijnlijk dat je kennis bij elkaar blijft. Concentreer je beter op het feit dat je ook niemand hebt om de avond mee door te brengen, en je zou blij zijn als ze je gezelschap zou houden.

Mariia Zakatiura, Unsplash

Maak meer grapjes, vertel grappige verhalen en vergeet niet haar naar jezelf te vragen. Te persoonlijke vragen stellen: je gaat haar niet door het gangpad leiden. Het is beter om haar gewoon naar haar werk, hobby’s te vragen dan ze graag doet, als ze dieren heeft. Zulke onschuldige vragen zullen je helpen de dame bij jezelf geliefd te maken, en dan hoef je niet na te denken over waar je een meisje kunt vinden voor een nacht en hoe je over seks kunt praten..

Het is noodzakelijk haar zorgvuldig bij u thuis uit te nodigen. Bekijk haar reacties en merk de momenten op waarop ze zo open mogelijk staat voor sensuele gesprekken. Zoals altijd kan de uitnodiging worden gedaan in de vorm van een aanbod “om samen een film te kijken / een collectie postzegels te bekijken / een collectie wijn te drinken. Kies zelf de reden, maar houd er rekening mee dat je niet te veel moet liegen, want de vrouw wacht op een bepaalde “prelude”.

Het is niet aan te raden om uw nieuwe vriend (in) alleen thuis te laten. Probeer haar altijd in je gezichtsveld te houden, want je kunt niet precies weten met welke bedoelingen ze naar je toe kwam. Natuurlijk moet intiem contact zeker worden beschermd en daarom moet u een condoom bij de hand hebben. Verwaarloos de hygiënevoorschriften niet en stuur het meisje naar de douche. Je kunt zelf met haar meegaan om een ​​romantische sfeer te creëren.

Almachtig internet

In het tijdperk van totale automatisering zijn er niet veel mensen die thuis geen laptop of smartphone met internettoegang hebben. En als je je zorgen maakt over het vinden van een meisje voor 1 nacht, dan heb je waarschijnlijk gehoord van het bestaan ​​van dating-apps. Natuurlijk positioneren veel sites en bronnen zichzelf als een middel om een ​​soulmate te vinden, maar in feite is dit een enorme service voor het vinden van een seksuele partner. Tegelijkertijd zijn er veel mensen in dergelijke toepassingen die bereidwillig zullen instemmen met seks op de eerste date..

De actiestrategie is hier buitengewoon eenvoudig. Kies eerst de app die u het leukst vindt. Er zijn enkele significante verschillen tussen hen, maar kies die waar u de mogelijkheid hebt om elkaar te ontmoeten zonder de injectie van echt geld. Dankzij de brede functionaliteit ziet u niet alleen de belangrijkste kenmerken van uw gesprekspartners (naam, leeftijd, stad), maar ook hun foto’s. Wees uiterst voorzichtig – de meeste dames experimenteren liever met photoshop om er op hun best uit te zien op foto’s..

De beste manier om dergelijke artiesten naar buiten te brengen, is door ze te vragen een gewone thuisfoto in te sturen. U kunt aanbieden om “sigma” uit te wisselen – dat wil zeggen, een bepaalde zin op een deel van het lichaam schrijven, fotograferen en verzenden. Het lijkt alsof er geen misdaad is, maar tegelijkertijd weet je precies met wie je praat.

U kunt op verschillende manieren een gesprek beginnen, want er zijn geen speciale regels in de online ruimte. Het wordt aanbevolen om uw goede manieren en geletterdheid aan te tonen. Zeg hallo, vraag hoe het met je gaat. Vergeet leestekens niet en overdrijf het niet met vertrouwdheid. Je hoeft haar niet “baby”, “baby” of “jouw meisje” te noemen. Dit alles is alleen toegestaan ​​na een bepaalde tijd van communicatie..

Met nog een proefrit kunt u er zeker van zijn dat uw gesprekspartner een echt meisje is en geen verraderlijke nep. Nodig haar uit om aan de telefoon te praten. En zodat de kosten van oproepen u niet allebei op de zak raken, gebruikt u een willekeurige messenger. Elk gesprek waarin u de stem van uw nieuwe vriend kunt horen, kan een zekere romantische band tussen u creëren. U kunt dus beginnen met een lichte “virtuele”, en geleidelijk overgaan op meer verleidelijke aanbiedingen.

Wanneer je een meisje “van internet” ontmoet, is het niet aan te raden om haar meteen mee naar huis te nemen. Kies een andere locatie: een hotel, een gehuurd appartement, een zomerresidentie of zelfs je eigen auto. Vrouwen die instemmen met spontane seks zijn in de regel helemaal niet vies van experimenteren met een ontmoetingsplaats. Groet haar, zodra je het meisje ziet, omhels haar. Het is toegestaan ​​om een ​​klein symbolisch geschenk te geven in de vorm van een boeket of een doos chocolaatjes. Voordat je seks hebt, kun je een dame meenemen naar een café en jouw en haar interesse opwarmen met een openhartig gesprek, een glas wijn en een paar snacks.

Vergeet zoals altijd de veiligheid niet. Het is niet nodig om te ‘leiden’ tot de overtuiging van een vriend dat ze voorbehoedsmiddelen gebruikt. Onthoud – ze kan alles zeggen, maar u zult zich zo ongemakkelijk mogelijk voelen als ze “plotseling” zwanger wordt. Wees niet overdreven agressief en schiet niet “openhartig”. Alles wat tijdelijk is, kan alleen in het geheugen blijven. Elke video of foto kan in de juiste handen gemakkelijk veranderen in onaangenaam compromitterend bewijs..

Het verlaten van “in het Engels” is niet vereist

Hoe fantastisch je avond ook is, maar vroeg of laat komt het moment dat je afscheid moet nemen van het meisje. Dit is het grootste probleem voor veel jongens: ze beginnen onbewust signalen naar hun partner te sturen, wat duidt op een tweede ontmoeting. Als een serieuze relatie u niet interesseert, onthoud dan gewoon van dergelijk gedrag, en u kunt uw partner verlaten met een licht hart en aangename herinneringen..