Modafinil en libido: wat moet je verwachten?

Praat over Modafinil pillen zijn gebruikelijk op de meeste werkplekken. Ga naar Silicon Valley – de “technische hub,” en jij’u krijgt verbazingwekkende onthullingen over hoe leidinggevenden, topprofessionals en werknemers modafinil gebruiken om slechts één reden – om hun cognitieve prestaties te verbeteren.

De bijwerkingen zijn gering. U’ll horen van hoofdpijn, rugpijn, duizeligheid, misselijkheid, verstopte […]

Psychologie van seksuele posities

Hoeveel is er al over hen geschreven, beginnend met de beroemde Kamasutra en eindigend met brochures van underground samizdat!

Prominente seksuologen besteedden een aanzienlijk deel van hun werk aan de selectie van houdingen – met name de Poolse arts Mikhailina Wislotskaya leverde een grote bijdrage aan dit gebied. En bovenal ging het erom hoe je de […]

Priapisme (abnormale erectie)

Priapisme is een pathologische aandoening die wordt gekenmerkt door het begin van langdurige erectie. niet gerelateerd aan seksuele opwinding. Meestal gaat deze aandoening gepaard met pijnlijke gevoelens in het gebied van de wortel van de penis. In tegenstelling tot een echte erectie zijn de corpora cavernosa voornamelijk gespannen, terwijl de glans penis relatief zacht blijft. […]

POTENTIEEL – POTENTIËLE VERHOGING EN IMPOTENTIEBEHANDELING

Over potentieproblemen gesproken, ze bedoelen meestal erectiestoornissen – een aandoening waarbij een erectie ontbreekt of onvoldoende is voor geslachtsgemeenschap. Meestal is erectiestoornissen geen onafhankelijke ziekte, maar een symptoom dat wijst op de aanwezigheid van andere pathologieën in het lichaam.

Oorzaken van impotentie

hypertensie
suikerziekte
hormonale veranderingen
ontstekingsziekten van de prostaat en blaas

lever- en nierziekten
overgewicht, alcohol- en tabaksmisbruik
vaatziekten
pathologieën in het bekken- […]

Relatie met het “eeuwige kind”

Hij wil zich overal aan overgeven, spijt hebben als hij zijn knie brak, hem ’s nachts zoet te eten geven, hem troosten als hij zich slecht voelt, naar hem luisteren terwijl hij kan praten, speelgoed voor hem kopen.

Soms raakt het. Soms vervelend. Maar het ergste is dat hij misschien nooit volwassen wordt..

"Beschouw het niet als […]